Διαχειριστείτε τα εταιρικά σας έξοδα με Employee debit cards

Viva Wallet
Viva Wallet Blog
Published in
2 min readSep 20, 2022

Για μια επιχείρηση, η διαχείριση των εταιρικών εξόδων είναι πολύ σημαντική, αλλά και συχνά περίπλοκη και χρονοβόρα, ειδικότερα αν δεν έχετε τα κατάλληλα εργαλεία στη διάθεσή σας. Για αυτό, φτιάξαμε μία εύκολη και απλή λύση, που σας δίνει πλήρη έλεγχο της επιχείρησής σας.

Αφότου φτιάξετε λογαριασμό στη Viva Wallet, θα μπορείτε να παρακολουθείτε τα έξοδα σας σε πραγματικό χρόνο και να λαμβάνετε αναλυτικές αναφορές, με το πάτημα ενός κουμπιού. Επιπλέον, σας δίνουμε τη δυνατότητα να εκδώσετε προσωποποιημένες, εταιρικές χρεωστικές κάρτες για όλους τους υπαλλήλους σας.

Αρχικά, οι προσωποποιημένες κάρτες απλοποιούν την καταχώρηση των δαπανών από τους εργαζόμενους, καθώς αντί να πληρώνουν από την τσέπη τους, χρησιμοποιούν την κάρτα. Έτσι, όλα τα εταιρικά έξοδα καταγράφονται αμέσως, ενώ οι υπάλληλοι σας δε χρειάζεται να περιμένουν μέρες για να αποζημιωθούν.

Από τη μεριά του εργοδότη, με τις κάρτες μπορεί να έχει πάντα πλήρη εικόνα των εξόδων της επιχείρησης, βλέποντας σε πραγματικό χρόνο πόσα χρήματα ξοδεύονται, από ποιον και για ποιο σκοπό. Αν θέλετε, μπορείτε να θέσετε και συγκεκριμένα όρια στις κάρτες που αντιστοιχούν σε ορισμένους υπαλλήλους ή τμήματα της επιχείρησης.

Οι προσωποποιημένες κάρτες είναι και ένας εύκολος τρόπο για να δίνετε παροχές στους υπαλλήλους σας, «περνώντας» στη κάρτα τους ένα επίδομα για το φαγητό ή τα μεταφορικά τους έξοδα, για παράδειγμα. Η μεταφορά των χρημάτων γίνεται την αμέσως επόμενη μέρα, ακόμη και αν είναι Σαββατοκύριακο ή αργία.

Όλα τα παραπάνω είναι διαθέσιμα για εσάς στο account dashboard, μέσα στον Viva Wallet λογαριασμό σας. Από εκεί σας δίνεται η ευκαιρία να μελετήσετε τις δαπάνες της επιχείρησης σας σαν σύνολο, αλλά και ανά τμήμα και να παρακολουθείτε τα έξοδα σας σε πραγματικό χρόνο. Επίσης, από το account dashboard μπορείτε να κλειδώσετε ανά πάσα στιγμή μία από τις κάρτες σας, σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής, για μέγιστη ασφάλεια.

Αν πάλι θέλετε να έχετε τον παλμό της επιχείρησής σας αλλά είστε μακριά από τον υπολογιστή, με το Viva Wallet app μπορείτε να είστε σίγουροι ότι δεν θα χάσετε τίποτα! Απλώς κατεβάζετε το app και έχετε πρόσβαση στο υπόλοιπο του λογαριασμού σας και στο ιστορικό συναλλαγών της επιχείρησης σας, 24/7.

Αν πιστεύετε πως όλα τα παραπάνω θα σας φανούν χρήσιμα, δεν έχετε παρά να φτιάξετε το λογαριασμό σας στη Viva Wallet. Έπειτα, μπορείτε να εκδώσετε όσες εταιρικές χρεωστικές κάρτες υπαλλήλων θέλετε!

Μάθετε περισσότερα για τη διαχείριση εταιρικών εξόδων με τη Viva Wallet.

--

--

Viva Wallet
Viva Wallet Blog

Viva Wallet is a European Fintech disruptor on a mission to change how businesses pay and get paid. www.vivawallet.com