Πώς θα βρείτε το καλύτερο Plugin πληρωμών για το Shopify

Viva Wallet
Viva Wallet Blog
Published in
3 min readJun 27, 2022

Είτε έχετε ήδη στήσει το e-shop σας στο Shopify, είτε σχεδιάζετε να το κάνετε στο μέλλον, ένα πράγμα είναι σίγουρο: ότι η κατάλληλη πύλη πληρωμής θα κάνει τη διαφορά στο e-shop σας. Το νέο Smart Checkout Plugin μας για το Shopify είναι η ιδανική λύση καθώς σας εγγυάται ότι θα αναβαθμίσει όχι μόνο το e-shop σας, αλλά και το «ταξίδι του πελάτη».

Πώς δουλεύει

Όταν ενεργοποιήσετε το Smart Checkout Plugin για το Shopify, οι πελάτες σας θα ανακατευθύνονται στη Smart Checkout σελίδα μας για να πληρώσουν και μετά θα επιστρέφονται αυτόματα πίσω στο e-shop σας.

Μέθοδοι πληρωμής

Όλοι ξέρουν πως όταν κάποιος θέλει να αγοράσει κάτι, του αρέσει να έχει επιλογές. Όμως, στη συντριπτική πλειοψηφία τους, τα Plugins για το Shopify δίνουν μόνο την επιλογή της πληρωμής με κάρτα.

Το Viva Wallet Smart Checkout Plugin, από την άλλη, υποστηρίζει δεκάδες μεθόδους πληρωμής, από διεθνή σχήματα πληρωμών (Visa, Mastercard, American Express, Discover κ.α.) και digital wallets (Apple Pay, Google Pay, Alipay), μέχρι τοπικά σχήματα (Payconiq, iDEAL κ.α.) και εναλλακτικές μεθόδους πληρωμής (PayPal, SEPA Direct Debit κ.α.). Εδώ θα βρείτε την αναλυτική λίστα με όλες τις μεθόδους πληρωμής της Smart Checkout.

Αποθήκευση καρτών

Στόχος μας με το Smart Checkout Plugin για το Shopify ήταν να κάνουμε τη διαδικασία της πληρωμής όσο το δυνατόν ευκολότερη, τόσο για τον πελάτη, όσο και για τον έμπορο. Σημαντικό ρόλο για να το καταφέρουμε αυτό παίζει η λειτουργία Αποθηκευμένων καρτών, που αποθηκεύει τα στοιχεία μίας κάρτας μετά από μία αγορά, ακόμη και από εμπόρους σε άλλες χώρες.

Έτσι, την επόμενη φορά που ο πελάτης θα πάει να πληρώσει, τα στοιχεία της κάρτας του θα είναι ήδη συμπληρωμένα, αυξάνοντας τη πιθανότητα να ολοκληρώσει την αγορά (Όταν η κάρτα τους είναι αποθηκευμένη στη Smart Checkout, οι πελάτες ολοκληρώνουν την αγορά στο 97,2%* των περιπτώσεων).

Αύξηση στο conversion rate

Στην ανταγωνιστική αγορά του σήμερα, ένα payment gateway Plugin πρέπει να προσφέρει περισσότερα, πέρα από την απλή αποδοχή πληρωμών. Στην περίπτωση του Smart Checkout Plugin, η εμπειρία που προσφέρει στον πελάτη φέρνει αύξηση των πωλήσεων: Οι έμποροι που το έχουν βλέπουν το 87,6% των πελατών* τους να ολοκληρώνουν τις αγορές τους (Συνολικά, η Smart Checkout μπορεί να αυξήσει το conversion rate σας κατά 21%).

Αυτό συμβαίνει γιατί η Smart Checkout προτείνει στον πελάτη τη λύση πληρωμών που είναι πιο πιθανό να οδηγήσει σε ολοκλήρωση αγοράς, με κριτήρια τη συσκευή, την τοποθεσία, τις προτιμήσεις και τη συμπεριφορά του πελάτη, μεταξύ άλλων. Στην ουσία, η Smart Checkout κάνει τα πάντα για να αυξηθούν οι πιθανότητες ολοκλήρωσης μίας αγοράς, συμπεριλαμβανομένης και της δυνατότητας επαναφοράς απορριφθείσας κάρτας, που φέρνει αύξηση στις πωλήσεις (κατά 1–2%*).

Βάλτε το Shopify Plugin μας και κάντε τη ζωή σας πιο εύκολη

Για να χρησιμοποιήσετε το Smart Checkout Plugin, πρέπει πρώτα να φτιάξετε έναν επαγγελματικό Viva Wallet λογαριασμό με τοπικό IBAN. Η διαδικασία γίνεται online, εύκολα, απλά και γρήγορα. Με τον λογαριασμό σας θα σας δοθεί δωρεάν και μία digital επαγγελματική χρεωστική κάρτα, η οποία σας επιτρέπει να ελαχιστοποιήσετε την προμήθεια στις συναλλαγές σας.

Πληρώνοντας με τη digital κάρτα σας για τα εταιρικά σας έξοδα, μπορείτε να ρίξετε την προμήθεια στις συναλλαγές σας έως και το 0%. Τέτοια προνόμια δεν θα βρείτε σε άλλα Plugin για το Shopify, πόσο μάλλον όταν αυτά προσφέρονται χωρίς κανένα παραπάνω κόστος.

Λάβετε τα χρήματά σας την επόμενη ημέρα

Τα προνόμια δεν τελειώνουν εδώ, όμως! Έχοντας επαγγελματικό λογαριασμό στη Viva Wallet, λαμβάνετε πάντα τα χρήματα από τις πωλήσεις σας την αμέσως επόμενη ημέρα, ακόμη και αν είναι Σαββατοκύριακο ή αργία.

Αυτόματα updates

Με μια ματιά στο e-commerce οικοσύστημα, θα δείτε πως νέοι μέθοδοι πληρωμής εμφανίζονται συνεχώς. Αλλά το να προσθέτετε την κάθε μία νέα μέθοδο πληρωμής στο Checkout σας απαιτεί χρόνο, προσπάθεια και εξειδίκευση. Ενώ μπορείτε απλά να χρησιμοποιήσετε το Smart Checkout Plugin μας, στο οποίο όλες οι νέοι μέθοδοί πληρωμής προστίθενται αυτόματα, διασφαλίζοντας πως το Payment Gateway σας θα είναι κορυφαίο, με ελάχιστη προσπάθεια από εσάς.

Αν όλα τα παραπάνω σας ακούγονται ενδιαφέροντα, εδώ μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το Smart Checkout Plugin μας για το Shopify.

--

--

Viva Wallet
Viva Wallet Blog

Viva Wallet is a European Fintech disruptor on a mission to change how businesses pay and get paid. www.vivawallet.com