Wolfonaire Chatbox
Published in

Wolfonaire Chatbox

Wolfonaire Chatbox : AMA With Polygonum (08th December, 2021)

Hello! Wolfonaire Family & Crypto Enthusiasts

We recently hosted an AMA With Polygonum 08th Dec, 2021 at 01.00 PM UTC. This session was phenomenal. If you have missed then here is the precious AMA transcript, for those who missed the live session this will enlighten you for sure…

Guest Speaker :

Mr. Nikita Marcius | CEO, Polygonum

(Note: This is the transcription of the event. Please note that the transcript was edited for comprehensibility and coherency, while the content was not changed.)

INTRODUCTION

Nikita : me, Andrey Rusanov — CFO + CMO P/T Private Banking for 4 years. Stock market trader for 6 years. Nikita Marcius also CEO Marcius Capital, founder of Marcius Studio. Fullstack Nodejs developer.

Alexander Pykhtya — Marketing Assistant of Polygonum Online, 4 years in marketing, 3 years in Crypto. Marcius Studio (development team) — Game and Web development with expertise: Game development, Game designer, Game UX/UI designer, Level design, Web and Blockchain development.

Polygonum Online is a shooter with different game zones, we tried to make a lot of unique things from both cryptocurrencies and traditional ones.
P2E mode, in which everyone can earn money without investing.

And just an hour ago we opened WL for alpha testing, I recommend you look at )))))
https://twitter.com/PolygonumOnline/status/1468554287148150787

You can watch our trailer for now

https://www.youtube.com/watch?v=R45116w2LZY

Wolf : This is really amazing…Huge fan of polygonum

Nikita : Ohhhhhh, thank you so much )

Wolf : How do holders of the #Polygonum Network Tokens benefit in the ecosystem? What power within your model do individuals hold? Why is it so attractive and what are the basic requirements to participate?

Nikita : This week we’ve launched our steaking( https://polygonum.online) , in which you can see 4 different options, and this is just the beginning, there will be many different ways to reward our token holders in the future.

If we talk about the power of individuals, we are probably talking about heads of corparations (guilds), this system will soon be introduced in the game.
At this stage, we work closely with our community to listen to their wishes and implement them in the game.

In any case, if the game will need to change something drastically, all decisions will be made on the DAO system, because we appreciate our community.

Wolf : Awesome 👌 🆒️ 🙌…. Have you met all your goals in the roadmap till now? And were there any difficulties that you didn’t expect and were not prepared for?

Nikita : Yes, we follow our roadmap quite strictly and tell our community about all events https://twitter.com/PolygonumOnline/status/1468203648320786441
You can see that we have an alpha release on q1/22 but we are launching it in the next couple of weeks

I think it’s very difficult to prepare for the unexpected 😅. Most likely, the main surprise was the fall of BTC the day after our listing

Wolf : Good to hear that

Nikita : Thanks :)

Wolf : Can you please give us a short tutorial on how even a nontech guy can easily use and enjoy your platform?

Nikita : It’s actually quite simple. After the full release, the player will need to download the game client, run it, and enjoy There are actually a lot of options and we haven’t stepped much forward. We have made different game zones to suit everyone.

We were able to combine 3 game genres (FARM, PVP, PVE) in one game, on a common map. Different audience of gamers and everyone can find something to do.

In addition to dynamic content, we provide the opportunity to earn in the game.

FARM — milk a cow, collect eggs — take them to a farmer and exchange them for tokens.
PVP — like counter-strike? Now imagine that for the victory over each player you will receive tokens
PVE — explore the world, collect resources, create/craft items — sell on the marketplace and earn tokens

Polygonum is very easy to scale. We can create a game within a game. For example 2 cases:

a) DinoX — dinosaurs as enemy with specific loot.
b) Death Road — sports cars with guns, which can ride all over the map.

Wolf : Thanks for the details. Great Explanations❤️

Lets move for the Twitter round

Q1. What do I need to start playing the game of their #PolygonumOnline ecosystem, that is, they require some initial investment to be able to play, e.g. to buy useful items of the game or this game generates the same opportunities to play for those who have and do not have money?

Ans. You can start playing without investing anything at all, except your time
Suppose the situation, one player bought himself steep items and became a lot stronger, in which case he will have a limit on the shooting players who have a lot less. On this player who has a weaker equipment in the safety, and players who are a lot stronger fight with the equal.

Q2. Do you agree that the power of the community will lead your project to grow globally? DeFi world is growing very fast & becoming more competitive, what are your tricks to attract more community? do you have a good marketing team? What events do you prepare to attract investors?

Ans. Yes, I totally agree with you. Yes, I totally agree with you.
In the GameFI sector, the community has the most power, so we try to work together. We have many more ways, for example there will soon be a contest for streamers ). Our roadmap is written till the end of next year.

Q3. What special things in the Polygonum project?

Ans. Oooh, I could talk about this all day long. Try to make it short, Try to make it short

Polygonum Online — is a shooter in which you can only collect harvest on your personal island, and after 5 minutes with friends to run to a new boss, collect items from him and earn

Generally, we made so that absolutely everyone could enjoy the game, if you do not like to fight you can do your island, to develop it and vice versa if you get bored, you take your friends on the team and go to war.

We are now working on collaborations, as you will notice. We want to make a game with a lot of different games and opportunities to make money.

Wolf : Awesome 👌 🆒️ 🙌…Could you tell us what are the key features that will make up Polygonum Online? Will these features really be much more outstanding than those existing in other games with similar themes?

Ans. There are no similar games on this stage, we’re the first ones who tried to combine the best of them. The key thing is we don’t close ourselves in one style of game, we constantly think how to improve different game mechanics.

For example, I said that we want to make a game in which there will be games. Well, just shh, in confidence. On your farm you will be able to raise animals and fight with other players as Axie Infinity. It turns out that this is already the 4th mode, we also now communicate with the guys from DeathRoad, we want to add the ability to race in our game. That’s why our key feature is that we can make a real metaverse and combine a lot in one game.

Lets move for the community round

Q1. Do you have any….

1. Telegram Group
2. YouTube channel
3. Medium
4. Website
5. Twitter
6. Discord

For this project?
Please share with us link..??

Ans. Of course, the links will be lower, we have 170,000 followers on Twitter, 80,000 + Telegram and over 40,000 on Discord

Website | Twitter | Telegram| Chat | Medium | YouTube | CoinMarketCap | Contract

Q2. Since NFT is popular nowadays, is there a plan for NFT integration?

Ans. Sure ! Just imagine, you go into the game, don’t invest anything, play with friends and kill a very strong monster, a blueprint falls to you from it, you collect all the necessary ingredients and build an automaton, an automaton and it will be NFT. I want to say that we have all things that have a level 2 or higher NFT, it can be transport, headgear, horse, anything, here every NFT has the ability to use

Q3. Partnership is always an important factor for every project. So who is your partner? What are the benefits you get from those relatiionships?How important is the community to you?

Ans. We actually have the best partners in the crypto industry. These guys right here, thank you so much for believing in us
MorningStar, Ice Tea Labs, DAOmaker, Redkite, Gamefi, IDOresearch Ventures, Metrix Capital, Kyros, Raptor Capital, MoonBoots, ZBS capital, Reblock, Skynet

Q4. Which area are you focusing on at the moment? (DeFi, Stake,Dapps..) and what is your goals in this year ?

Ans. The main goal is to create a community that we will work with together.
At the moment the most important thing is the upcoming launch of the alpha version.

Q5. Is Your Project available for the global people or It’s limited for some area? If it’s globally available are you guies planing to introduce it globally?

Ans. Our game is available all over the world, we do not limit. You can learn more about the game on our YouTube channel

https://www.youtube.com/c/PolygonumOnline

And I saw a lot of questions about white paper

Now the session ends with lots of thanks to our Guest Speaker…

Here are some important links of Polygonum

Website | Twitter | Telegram | Wolfonaire Family Chatbox | Wolf

--

--

--

🕔Join Us For Worthy Discussions, We Host AMA Sessions With Trending Crypto Projects, ”Learn To Earn” Is Our First Priority. Link:- t.me/wolfonairechatbox ✅

Recommended from Medium

This Made Me Buy 10.000 CARDANO ADA

Maker Price Prediction 2022: The Only Profiting Crypto Now

Maker price prediction 2022, 2025 and 2030

Global Distrust of Other Nations Will Make Bitcoin the Reserve Currency of the World

BlockX for Fintech Applications

Gravely misunderstood; the Bitcoin story

Trias Project Weekly (December 17th — December 23th, 2018)

How does the SEC’s lawsuit against Ripple affect the market?

Get the Medium app

A button that says 'Download on the App Store', and if clicked it will lead you to the iOS App store
A button that says 'Get it on, Google Play', and if clicked it will lead you to the Google Play store
Wolfonaire

Wolfonaire

More from Medium

Introducing PlayerOne.

Project Spotlight — MechaChain

Cryptosnake Team Announces Upcoming Updates: AMA Session Resume

5Degrees Official Website has Launched!