Beskytt deg selv med vår innovative BioZen chip.

Les BioZen brosjyren på engelsk her

Fantastisk teknologi og enkel å bruke.

Hver dag tilbringer vi mer og mer tid med våre nettbrett, mobil og smarttelefoner . Vi deler informasjon hele tiden, surfer og kommunisere med våre venner, våre samarbeidspartnere, eller bare bruke disse enhetene for moro skyld.
Men visste du at alle disse enhetene avgir stråling, som kan være skadelig for menneskekroppen ?
Den juridisk definert Specific Absorption Rate (SAR) beskytter bare kroppen vår mot påvirkning av høy radiofrekvensstråling. BioZen er den eneste teknologien i verden som utvider denne beskyttelsen til et biologisk nivå. Dette er mulig ved positivt å endre de lavfrekvente elektromagnetiske felt som dannes.

En liten chip, en stor forskjell

BioZen beskytter deg mot mobilstråling . Vitenskapelig og medisinsk bevist.

BioZen bruker de siste nyvinningene innen lagdelt tynn chip-teknologi for å aktivt beskytte kroppen din:

 • 24/7
 • Kan brukes på alle dine elektriske enheter
 • Uansett hvordan eller hvorfor du bruker enheten

VITENSKAPELIG BEKREFTET

 • Reduserer magnetfeltgradienter
 • Beskytter mot endringer i blodprofilen
 • Senker kroppens stressnivå

Her kan du se noen videoklipp på hvordan det funker:

Les BioZen brosjyren på engelsk her

Hvordan funker BioZen

I 2015,gjennomførte Dr. Claude Bartels (Science4Life Lab) en studie med tittelen “Påvirkningen av elektromagnetisk stråling på menneskelig vev, med spesiell vurdering av effekten fra magnetisk feltgraderinger”.

Konklusjon:

Når du bruker en mobiltelefon, er det et teknisk Extreme Low Frequency Electro Magnetic Field (ELF-EMF) som omgir de inneholdende gradienter. Det betyr at det elektromagnetiske feltet er divergerende i sin styrke i forskjellige områder. Tilbake i 1992, ved California Institute of Technology. Kirschvink — oppdaget at den slags teknisk elektromagnetisk felt med sine gradienter irriterer magnetitt-krystaller inne i menneskehjernen. Denne gir signaler til den sentrale styreenheten av hjernen (pinealkjertelen). Fremstillingen av visse proteiner og hormoner blir påvirket på en negativ måte, som kalles en stressrespons. Med den modifiserte effektiviteten av melatonin, svekkes immunsystemet, DNA skades, og kroppens proteinbalansen påvirkes negativt. Det er mindre reparasjonsproteiner, mer stressproteiner, og dermed stiger spenningsnivået i kroppen. BIOZEN flater ut disse gradienter uten å negativt påvirke kvaliteten på radiofrekvensen og simulerer et flatt, naturlig magnetfelt. Som et resultat, blir ikke hjernens magnetitt-krystaller irritert lenger. Hormon og proteinproduksjonen returnerer tilbake til det normale, DNA skjermen bygges opp igjen, og kroppens proteiner begynner å reparere skadet DNA som bidrar til at stressnivået normalisere seg. Med sin lagret kvantuminformasjon, bringer BIOZEN orden i kaoset, eller snarere det hindrer at kaos oppstår. Dette har en positiv innvirkning på alle utslipp fra mobile enheter.

Effekten av BioZen

Den juridisk definerte Specific Absorption Rate (SAR) beskytter bare kroppen vår mot påvirkning av høy- (radio-) frekvens stråling. BioZen er den eneste teknologien i verden som utvider denne beskyttelsen til et biologisk nivå. Dette er mulig ved positivt å endre de lavfrekvente elektromagnetiske felt som dannes — i motsetning til konkurrentene, som først og fremst har som mål å redusere SAR-nivåene.

Akkurat som SAR-verdien, kan effekten av BioZen foreløpig bare bli demonstrert under laboratorieforhold .

Ved å jevne de magnetiske toppene, blir bruken av nye mobile teknologier permanent lettere for kroppen å tolerere. Dette har blitt vitenskapelig bevist, så vel som medisinsk.

Beskyttelse for den menneskelige organisme

Vår organisme bruker lave frekvenser (0–30 Hz) for intern kommunikasjon. Frekvensene som våre mobiltelefoner avgir i dette området forstyrres kontinuerlig denne kommunikasjonen.

Hvordan fungerer det ved for eksempel, telefonsamtaler

Som forklart ovenfor, aktive telefonsamtaler skaper et lavfrekvent elektromagnetisk felt i umiddelbar nærhet til mobiltelefonen. Derimot er dens nivåer inkonsekvent: Den inneholder hull og topper, som kalles gradienter. BioZen demonterer disse toppene i glatte progresjoner som gjør de elektromagnetiske feltene utholdelig for kroppen vår.

BioZen — effekten vises med et rødt varmt hode og et blått kaldt hode ved bruk BioZen

Rød: Magnetfeltgradienter irritere vår organisme, som reagerer med stress.

Blå: Utjevning av toppene resulterer i simuleringen av et naturlig elektromagnetisk felt og får ingen reaksjon av vår organisme.

Et eksempel for bedre forståelse

Du kjører en bil og akselerere fra 0 til 100 over en lengre periode. Dette vil knapt påvirke deg i det hele tatt. Men hvis du rir en berg og dalbane, som akselererer fra 0 til 100 innen tre sekunder, vil kroppen din være under fysisk stress.

Vitenskapelig bekreftede fakta

 • BioZen flater ut toppene fra det magnetiske feltet
 • BioZen hindrer endringer i ens blodprofil
 • BioZen senker kroppens stressnivå

En effekt av BioZen er at kroppen din er under mindre stress mens du bruker mobile enheter.

Last ned BioZen brosjyren på engelsk her

Teknologien

Måling av vannkrystaller — Hvordan BioZen jobber for at krystallstrukturen av vann forblir beskyttet.

Sundt vann er preget av en sekskantet struktur. Simulative testresultater viser at e-smogen, som er forårsaket av mobiltelefoner uten BioZen, ødelegger strukturen av vann. Men når den samme testen ble utført ved hjelp av en mobiltelefon med BioZen, forble strukturen nesten intakt.

Et eksempel fra en 15 minutters mobilsamtale

Strukturen av vann
(før mobilsamtalen)

Ødelagt struktur
(mobilsamtale uten BioZen)

Struktur med BioZen
(mobilsamtale med BioZen)

Undersøkelse i et mørkt felt — Hvordan BioZen gir positive effekter på menneskeblod .

Blodprosentundersøkelser gir informasjon om de negative konsekvensene av mobilstråling. Sundt blod er preget av enkle og tydelige blodceller. Tester som ble utført etter en 10 minutters telefonsamtale uten BioZen, viste endringer i blodprosenten (en modifisert hematopoietic); blodcellene henger sammen. Det er sannsynlig at det omkringliggende vannbeskyttelseskjoldet eller blodcellene tapte polarisering på grunn av den negative virkningen av motstridende magnetfelt. Til kontrast, ble den samme testen utført etter en 10 minutters telefonsamtale med BioZen, og den viste ingen endringer i blodprosenten.

Men BioZen går ett skritt videre: Alle testpersoner som fra før hadde en unormal blodprosent og begynte å bruke BioZen, la merke til en forbedring i sin blodprosent.

Et eksempel fra en 10 minutters mobilsamtale med BioZen

Nesten sundt blod med BioZen

Former av unormalt blod (modifisert hematopoietic) etter mobilsamtale uten BioZen

Hvordan påføre BioZen

Beskytt kroppen din!!!

Mange enheter som bruker elektrisk energi skaper et magnetisk felt i nærheten. Ekstremt lavfrekvente magnetfelt har en negativ innvirkning på kroppen. Beskytt deg selv nå.

Enkel å bruke, Enkel å påføre!

Mobiltelefoner

 • Rense fett og støv fra overflaten
 • Fjern folien/dekkpapiret fra BioZen chip’en
 • Påfør BioZen direkte på eller så nær som mulig til batteriet. Trykk hardt ned på BioZen chip’en og glatt ut eventuelle bobler. Ta bort det fleksible plastdekselet.

WLAN, Netbrett, Bærbar datamaskiner

 • Fest BioZen til den eksterne strømforsyningen på toppen av batteriet på ruteren din, modemet ditt, nettbrettet, bærbare datamaskin, eller en hvilken som helst annen elektrisk enhet.

Trådløse Baby Monitor

 • Fest BioZen til basestasjonen til strømforsyningen din. Fest den til den mobile delen på samme måte som du ville koble den til mobiltelefonen din.

Spørsmål og svar

Hva er eSmog?

Elektrosmog (eller eSmog) er en uformell betegnelse for en svært høy konsentrasjon av elektromagnetiske felt med mulige negative effekter på helsen til levende organismer — mennesker, dyr, planter og andre animere vesener, inkludert enkeltceller. Mobile enheter (mobiltelefoner, smarttelefoner, bærbare datamaskiner, tabletter etc.) produsere eSmog og legger vekt på våre interne biologiske prosesser.

Hvorfor er de juridiske rammer for mobilstråling utilstrekkelig?

Den juridisk definerte Specific Absorption Rate (SAR) beskytter bare kroppen vår mot påvirkning av høyfrekvent stråling. Men vår organisme bruker faktisk lave frekvenser for intern kommunikasjon. Frekvensene som våre mobiltelefoner avgir i dette området forstyrre denne kommunikasjonen — kontinuerlig. Konklusjon: Det er bevist at de faktiske skadene ved bruk av mobile enheter foregår i dette området. BioZen er den eneste teknologien i verden som utvider beskyttelsen til å omfatte lavfrekvent stråling og dermed gjør det lettere for kroppen å tåle på lang sikt.

Hvorfor anbefales BioZen spesielt for barn og unge?

Bruken av BioZen anbefales generelt for alle uavhengig av deres alder. Imidlertid er hjernen hos barn og ungdom ikke ferdig utvokst, og det kan antas at de negative effekter forbundet med mobilstråling har også en negativ innvirkning på den menneskelige hjernen på lang sikt.

Hva skiller BioZen fra andre helse ¨chip’er¨ for mobiltelefoner på markedet?

Våre konkurrenter tar primært sikte på å redusere lovlig definerte SAR-nivåer. Derimot beskytter disse SAR-nivåer bare kroppen vår mot påvirkning av høyfrekvent stråling. BioZen teknologien er unik i å utvide denne beskyttelse til et biologisk nivå. Dette er mulig ved positivt å endre de lavfrekvente elektromagnetiske felt som blir dannet. Disse lavfrekvente bølger er de som kan forårsake fysisk skade med langvarig bruk av mobile enheter. I tillegg, er alle virkningene av BioZen reproduserbare og tydelig bekreftet av rapporter fra sakkyndige — i motsetning til de av konkurrentene.

Hva slags negative effekter kan mobile enheter har på en organisme?

Noen eksempler på kjente negative virkninger på den menneskelige organisme er: Hodeverk/ migrene, søvnløshet, angst, depresjon, tørre/ brennende øyne, svekkelse av immunsystemet , hudirritasjoner, etc.

Hvordan virker for eksempel BioZen under telefonsamtaler?

Telefonsamtaler skape en lavfrekvent elektromagnetisk felt i umiddelbar nærhet av mobiltelefon. Men dens nivåer er inkonsekvent: Den inneholder hull og topper, de såkalte gradienter. Brå endringer i det elektromagnetiske feltet irritere kroppen vår. Glatte progresjoner, på den annen side, er harmoniske og lett for bio-organisme å tolerere. BioZen bryter disse toppene ned til glatte progresjoner som gjør de elektromagnetiske feltene utholdelig for kroppen vår.

Hva referere termiske og atermiske effekter til?

Termiske effekter trenger strøm for å fungere. Jo mer intensiv mobilstråling er, det mer varmes vevet opp — for eksempel øret under telefonsamtaler. Dette er den eneste typen eksponering som er regulert av lovens grenser (Specific Absorption Rate, eller SAR). Atermiske effekter trenger ikke noen strøm, men de har en direkte innvirkning på vår organisme. Dette skjer i det lavfrekvente område, i hvilket den menneskelige organisme kommuniserer med seg selv innvendig på en kontinuerlig basis. Disse grensene er opp til 10 000 ganger lavere enn det som er tilfelle med de termiske effekter. Uavhengig av signalstyrke, er våre interne prosesser stadig påvirket. Prinsippet for resonans gjelder.

Hva er inne i BioZen chip?

BioZen har flere lag. De to ytre lag er laget av plast. De innvendige lagene har kretser, som — når de blir utsatt for elektromagnetiske bølger — glatter det voksende magnetfeltgradienter i det ultra lave frekvensområdet (0–30 Hz), noe som gjør dem lett for kroppen å tolerere.

Har BioZen har en utløpsdato?

Nei, i teorien BioZen varer den evig. For øyeblikket kan vi si med sikkerhet at fem år gamle BioZen chip’er for mobile enheter er fortsatt fullt effektive.

Har effekten av BioZen blitt vitenskapelig verifisert?

Ja, nå er den positive effekten av BioZen bekreftet fra resultatene av en rekke vitenskapelige og medisinske studier. De siste målingene ble selv overvåket av Bureau Veritas og resultatene ble bekreftet og sertifisert.

Hva var det banebrytende vitenskapelige funn i denne sammenheng?

Den EU-finansiert europeiske REFLEX studien og privatfinansiert VERUM studien ble publisert i 2008. Disse viste tydelig at den juridisk definerte grense bør avhenge av frekvensen — men det gjør den faktisk ikke. Fordi hver frekvens har en annen effekt på kroppen vår. Dette betyr at en reduksjon av SAR-nivåene ikke alltid gir mening. En annen løsning måtte bli funnet. Dette ble etterfulgt av banebrytende oppdagelser i det biologiske området som viste oss hvilken vei å gå: Det var klart at løsningen måtte ligge i det lave frekvensområdet.

Fungerer BioZen også hvis de mobile enhetene har et beskyttelsesdeksel?

Ja, BioZen fungerer enten om du har et beskyttende deksel for din mobile enhet eller ikke. Det som betyr noe er at du fester (klistrer) BioZen direkte til den mobile enheten, så nær batteriet eller strømtilførselen som mulig.

Hva skjer hvis BioZen ikke er festet riktig (så nært som mulig til batteriet eller strømforsyningen)?

Da kan vi ikke garantere at BioZen fungerer. Monter ALLTID BioZen så nært som mulig til batteriet.

Kan virkningen av BioZen bli negativt påvirket?

Ja. Ikke sett andre klistremerker i tillegg til BioZen. Spesielt hvis de består av noen form for metall (metalliske farger).

Last ned BioZen brosjyren på engelsk her

One clap, two clap, three clap, forty?

By clapping more or less, you can signal to us which stories really stand out.