Ország Boltja 2017 — Díjazott Webáruházak és eCommerce platformok

Hetedszerre adta át az Ország Boltja díjakat a magyar webáruházak legnagyobb hazai versenyén az Árukereső.hu csapata. A webáruházak megmérettetése a szeptember 20. csütörtöki díjátadón, a 20-as évek hangulatát idéző díjátadó gálával zárult, amelyen kihirdették a 2017-es Ország Boltja verseny díjazottjait.

Idén rekord mennyiségű nevezés érkezett, összesen 1084-en szálltak versenybe a díjakért, az eddigiek mellett+2 új kategóriában (Mobilkommunikáció és Webpláza). A díjátadó kezdetén megtudhattuk a GKI digital felmérése alapján, hogy 2017 első félévében 20% bővülés volt a hazai eCommerce piacon.

Az este folyamán összesen 37 díj került kiosztásra: 19 népszerűségi díj, 17 minőségi díj (valamint a 2. és 3. helyezettek elismerése), valamint a legjobb webáruháznak járó Ország Boltja fődíj. A több fronton is eredményes nevezőkkel együtt összesen 64 webáruházat díjaztak.

A minden résztvevő által áhított Ország boltja díjat idén duplázva, a JátékNet Webáruház nyerte el! 👏🏼A nyertesek teljes listája itt böngészhető: https://www.orszagboltja.hu/nyerteseink

Milyen eCommerce platformokat használnak a nyertesek?

Az előző év nyerteseihez hasonlóan idén is ~40% az egyedileg fejlesztett webáruházak aránya, a legnépszerűbb webáruház motorok között pedig továbbra is a magyar Unas és Shoprenter szerepel.

www.yusp.com