Zece videoclipuri francezi pentru August

Jacques — excentric à la française

După zece evenimente mișto in fiecare săptămână în inbox-ul tău, încercăm o obișnuință noua: zece videoclipuri mișto în fiecare lună. Tot scris de un străin agramat.

Pentru prima selecția vă propun o selecție sută la sută franceza, ca să împărtășesc cu voi ce se întâmplă la noi, aproape de recent. Trebuie să fiu sincer, Lomboy este din Bruxelles, dar în fine, cu un label francez… Destul de aproape. Vorbind de recent, ultima piesa de Jacques este un pic mai puțină recentă, dar acum câteva zile a publicat 7 versiuni de “Dans la radio” în engleză, arab, chineză, esperanto și așa mai departe. Găsiți toate versiunile aici. Dar uitați-vă videoclipul original înainte.

Câteva bonus: dacă vă place mustață în general dați un clic aici, dacă vreți un bărbat adevărat francez (erm) este aici, pentru mai multă apa apăsați aici, găsiți un pic de hip-hop din Belgia aici, și în fine pentru două surori care se înțelege bine mai un clic aici.

Ar fi fost drăguț să fac o selecția română în curând, dacă aveți niște videoclipuri români relativ recenți de recomandat, trimiteți-mi cu un mesaj aici.

Fără să așteptăm mai mult, selecția pentru august:

1. Lomboy — Loverboy

2. Mo Laudi —Por Cima

3. Amadou & Mariam — Bofou Safou

4. Vendredi sur Mer — La Femme à la Peau Bleue

5. Pépite — Sensations

6. Myth Syzer — Le Code

7. Cassius — Go Up

8. The Blaze — Territory

9. Moodoïd —De folie pure

10. Jacques —Dans La RadioZece La Rece

10 lucruri mișto care se întâmplă în București în fiecare săptămână în inbox-ul tău.
Scris de un străin agramat.
> zecelarece.ro
> Facebook

Show your support

Clapping shows how much you appreciated Gabriel Morin’s story.