Новинна розсилка Zeitgeist 002

Julissa
Zeitgeist Seer Program
4 min readFeb 9, 2023

У другому випуску новинної розсилки Zeitgeist, команда розповідає про ринок прогнозів Чемпіонату світу з футболу, важливі оновлення в застосунку та багато іншого.

Вийшов другий випуск нашого ньюзлетера Zeitgeist!

Ласкаво просимо до другого випуску розсилки новин Zeitgeist. Ось що відбувалося в екосистемі Zeitgeist за останні два тижні…

1. Десятка лідерів Zeitgeist

Графік Zeitgeist виявився доволі популярним, тому команда публікуватиме його у своєму Твіттері раз на тиждень — зазвичай у п’ятницю, залежно від розкладу.

Команда ранжує тільки активні ринки, а як метрику використовує тижневий обсяг. Нижче перераховані 3 найбільш торгованих ринки на Zeitgeist з їх тижневим обсягом торгів:

1. Хто виграє Чемпіонат світу з футболу 2022 року? — 2360 ZTG

Поточний прогноз: Бразилія

2 Чи буде відновлено акаунт Дональда Трампа в Твіттері, і чи буде він писати твіти до 30 листопада 2022 року? — 1690 ZTG

Поточний прогноз: НІ

3. Чи повернуть вкладники FTX понад 50% своїх коштів до лютого 2023 року? — 722 ZTG

Поточний прогноз: НІ

Ось повний список Топ-10, з переміщеннями на графіку, виділеними помаранчевим або зеленим кольором (не виділена “позиція минулого тижня” означає, що вона не рухалася ні вгору, ні вниз):

2. Чемпіонат світу з футболу

Політика і корупція осторонь, найбільша подія у футболі стартувала в Катарі, і весь світ говорить про це. Настільки, що ринок прогнозів на переможця цього року швидко став найбільш торгованим ринком у додатку Zeitgeist — і випереджає друге місце більш ніж на 30%!

З моменту запуску додаток зазнає значних навантажень, тому команда хотіла б запустити кілька важливих оновлень, перш ніж проводити серйозну кампанію. Але команда знає ентузіазм спільноти з приводу Чемпіонату світу з футболу і тому запускає кампанію якраз до самого початку видовищ!

Кампанія включатиме в себе:

Twitter Space AMA, що супроводжують окремі матчі (з живими коментарями!)
Члени команд парачейнів з екосистеми Dotsama будуть гостями на цих АМА
Парачейни Dotsama, що представляють конкретні футбольні команди
Ринки прогнозів для обраних футбольних матчів
Безліч призів від ZTG!
Слідкуйте за детальною інформацією, яка буде опублікована в Твіттері або в розсилці електронною поштою безпосередньо перед початком матчів 3 грудня.

А поки зробіть свій прогноз на те, хто забере до себе додому головний футбольний трофей тут

3. Екіпірувані торгові NFTs

Команда замінтила 325 профілів аватарів Zeitgeist! На додачу до цих аватарів, команда випустила 180 екіпірованих NFT бейджів для користувачів, які перевищили певні обсяги торгівлі.

Команда навіть замінтила всі три надзвичайно рідкісних бейджа Warlock, які ви можете подивитися тут.

Пам’ятайте, якщо ви хочете заробити собі кілька унікальних Web3 NFT, все, що вам потрібно зробити, це торгувати в додатку Zeitgeist! Усі подробиці тут.

Ви можете знайти Zeitgeist Warlock NFT колекцію в додатку Singular RMRK

4. Оновлення протоколу Zeitgeist

Як уже згадувалося вище, команда старанно працює над тим, щоб запропонувати найкращий застосунок для ринків передбачень, особливо децентралізований! Деякі з оновлень, які збираються випустити до кінця 2022 року, включають:

Покращені Grace і Dispute періоди
Команда подовжила ці періоди, що значно поліпшить користувацький інтерфейс для постачальників ліквідності (LP).

  • Автоарбітраж
    Створення Маркет мейкера є серйозним завданням для ринків прогнозів, і хоча арбітраж може бути прибутковим для тих, хто ним займається, він негативно впливає на постачальників ліквідності (які є ключовими гравцями для децентралізованих РП). Команда створила патч для поточного алгоритму маркет мейкінгу, який зводить нанівець арбітраж на ринках, що своєю чергою зменшить сильні коливання ринкових цін та ще раз значно покращить UX для постачальників ліквідності.
  • Масштабне оновлення користувацького інтерфейсу
    Весь користувацький інтерфейс буде відполіровано! Він виглядатиме більш бездоганним і приємним, ніж будь-коли раніше, і підкреслить, наскільки команда пишається продуктом.
  • XCM уже на підході
    Можливість крос-чейн спілкування в екосистемі Polkadot/Kusama скоро з’явиться в Zeitgeist. Команда тестувала XCM-палети Polkadot на своєму протоколі, і все виглядає відмінно, щоб запустити до кінця 2022 року!

Більшість із цих оновлень уже включено в Runtime Upgrade v0.3.7.

Ви можете прочитати про кожну конкретну деталь на сторінці оновлення на Github тут.

5. Zeitgeist на конференції Sub0

Sub0 — це конференція для розробників Polkadot, яка проходила з 28 по 30 листопада в Лісабоні, Португалія. Багато команд парачейнів і засновників проєктів взяли участь, щоб розповісти якомога більше про останні розробки в екосистемі Polkadot, а деякі з них також виступили з доповідями. Якщо ви будете там, стежте за ними або напишіть нам у Twitter і дайте про себе знати!

6. Користувачі FTX

Невдача з FTX стала катастрофою для всієї криптоіндустрії. Ніколи раніше ми не бачили, щоб настільки відома і масштабна група компаній впала так стрімко і сильно.

Ринок Zeitgeist, який прогнозує, чи отримають користувачі FTX назад понад 50% своїх втрачених коштів, має сумний, але ймовірний прогноз: НІ.

Як ви думаєте, це правда? Проголосуйте тут

Висновок

Ось і все, друзі! На цьому ми закінчуємо цей новинний випуск Zeitgeist. Як ви бачите, в екосистемі ZTG відбувається багато цікавого, і команда як ніколи радіє своєму продукту і тому, чого він уже досяг. І це все на ведмежому ринку! 😉

Дякуємо за вашу підтримку, і продовжуйте робити прогнози!До наступного випуску…Нехай ваше майбутнє буде світлим.

Джеймс
Zeitgeist

--

--