Як користуватись Bungee

ARTEM GLOCK
3 min readJul 11, 2023

--

Bungee (раніше FundMovr) — це Google Maps для світу мультичейн! Як і Google Maps, Bungee допоможе вам знайти найкращі мости і перемістити ваші активи між мережами найкращим можливим маршрутом! За допомогою Bungee ви можете вибрати токен в мережі A і легко знайти найкращий маршрут для переміщення цього токена в мережу B. Вам не потрібно турбуватися про те, щоб вручну міняти токени або шукати найкращий міст! Щоб дізнатися більше про Bungee, відвідайте наш блог на Medium.

Bungee підтримує різні ланцюжки, DEX і мости. Повний список підтримуваних платформ дивіться тут: https://docs.socket.tech/socket-liquidity-layer/socketll-overview/chains-dexs-bridges

Як користуватись Bungee

Bungee App
Перейдіть на https://www.bungee.exchange/, щоб отримати доступ до бета-версії додатку Bungee!

Підключити гаманець

Натисніть на кнопку Connect Wallet у верхньому правому куті і ви зможете вибрати між Metamask та Wallet Connect. Незабаром ми додамо підтримку інших гаманців!

Виберіть мережу відправника і мережу одержувача

Мережа відправника — це мережа, з якого ви відправляєте токени. Ланцюг призначення — це мережа, в якому ви хочете отримати токени. У прикладі нижче ми вибрали Polygon як мережа-відправник і Optimism як мережа-одержувач. Натиснувши на стрілку посередині, ви поміняєте ці дві мережі місцями.

Виберіть токен-відправник і токен-одержувач

Після того, як ви вибрали мережі відправника і одержувача, вам потрібно вибрати токени, які ви хочете перевести з мережі відправника і отримати в мережі одержувача. Після вибору токенів введіть суму, яку ви хочете перевести. Орієнтовна вихідна сума токенів призначення показана нижче. Залежно від маршруту, сума на виході в мережі призначення буде відрізнятися. Оскільки ми все ще перебуваємо в стадії бета-тестування, підтримка токенів на деяких маршрутах може бути обмеженою.

Якщо перед об’єднанням маршрутів потрібно поміняти місцями токени, Bungee врахує це в маршруті! У наведеному нижче прикладі ми вирішили обміняти 100 USDC на Полігоні на DAI на Оптимізмі. Якщо у вас недостатньо власних токенів в мережі призначення для оплати транзакцій, Bungee покаже вам повідомлення про відмову від відповідальності.

Виберіть маршрут для з’єднання

Виберіть маршрут, з яким ви бажаєте з’єднатися. У правому меню, вгорі, є фільтри, які ви можете перемикати, щоб знайти оптимальний маршрут

High Return — Найвища рентабельність у ланцюжку пунктів призначення

Low Gas Fee — Найнижча плата за бензин для проміжних маршрутів

Найшвидший — Маршрут з найменшим часом пересадки

У прикладі нижче ми відфільтрували маршрути за найвищою прибутковістю і вибрали Hop Bridge як міст. Як бачите, в маршруті враховано пересадку з USDC на DAI. Далі натисніть на кнопку “Приступити”.

Апрув токена

Після того, як ви вибрали маршрут, вам потрібно затвердити контракти Банджі, щоб витратити свої токени. Натисніть на кнопку “Approve” в меню транзакції, щоб дати згоду. З’явиться запит до вашого гаманця, після чого вам потрібно буде підтвердити транзакцію у вашому гаманці. Якщо ваш гаманець підключений до іншої мережі, Bungee запропонує вам перейти до правильної мережі.

Завершіть брідж

Після затвердження ви можете бріджнути токени, натиснувши на кнопку “Bridge”.

Статус транзакції

Ви можете переглянути короткий опис вашої транзакції та перевірити її статус у модалі транзакції. Як тільки транзакція-джерело і транзакція-приймач будуть завершені, вони будуть виділені в модалі з хешем транзакції.

Після ініціації транзакціі:

Ви також можете натиснути на кнопку сповіщення на панелі навігації, щоб переглянути історію ваших попередніх транзакцій

Ось так! Ви здійснили стрибок з Банджі! 🚀

Зверніть увагу, що Bungee наразі перебуває у стадії бета-тестування. Оскільки ми постійно вдосконалюємо Bungee і додаємо підтримку більшої кількості блокчейнів, мостів, DEX, ви зможете переміщати токени через мережі безперешкодно, як ніколи раніше! Ви можете перевірити статус поточних і майбутніх інтеграцій на нашій дорожній карті. Сподобався ваш досвід роботи з Bungee bridging? Покажіть нам трохи любові в Twitter.

--

--