Nike Romania — Preturi in magazine Online

Intra cu un click si afla reducerile de azi!

->> Magazin 1 — reduceri chiar si de peste 35% <<-

->> Magazin 2 — reduceri chiar si de peste 40% <<-

->> Magazin 3 — reduceri chiar si de peste 45% <<-


Cumpara produse marca NIKE din cele mai bune magazine online din Romania. Reduceri MAXIME garantate, haine originale si garantie pe produse. Vezi mai jos magazinele oficiale marca NIKE!

Cum se diferentiaza Nike de competitie?

Există mii de articole disponibile care vorbesc despre incaltamintea Nike. Te-ai gandit vreodata de ce atata valva? De ce incaltamintea marca Nike e atat de buna?De ce Nike iese în evidență și câștigă popularitate în întreaga lume:

1. Calitatea
Nu contează cât de mult s-au schimbat lucrurile in ultima vreme, un lucru nu se va schimba, motivul pentru care cumparam incaltamintea. Trebuie sa ne asigura ca ce am cumpărat este întotdeauna de calitate, ca ofera confortul dorit. Mai presus de toți factorii care afectează decizia noastră finală, calitatea pantofilor este întotdeauna pe primul loc. Imaginați-vă, fără o pereche de pantofi comozi, cum putem merge undeva si cat de prost ne putem simti.
2. Fashion
Nimeni nu poate rezista tentatiei construita de moda.Nike nu pot fi conservatori, ei lucrand din greu pentru fi sigur ca incaltamintea lor e la nivelul asteptarilor si in pas cu tendintele modei. Nike Romania se poate adresa lejer atat tinerilor cat si celorlalte categorii de varsta.
3. Tehnologie
Este secolul 21, ceea ce înseamnă că este o eră high-tech; este o lume impinsa in fata prin concurență. Nike este un brand pentru care inovarea nu se opreste niciodata. Vedem periodic noi modele de incaltaminte pentru femei si barbati care aduc impreuna cu ele o multime de avantaje clare, bazate pe ultimele descoperiri tehnologice in domeniu.
4. NIKEiD
Persoanele diferite au interese diferite, nici o companie nu poate crea un singur lucru care sa se potriveasca la toti, si asa s-a nascut NIKEiD. Prin Nikeid tu iti faci incaltamintea exact asa cum doresti, iti pui personalitatea la treaba.

In final te lasam cu un sfat clar: daca iti doresti calitate si confort atunci Nike e brandul pe care-l cauti!

Adidasii Nike Air — Pareri pro si contra

Ești în căutarea celei mai bune perechi de incaltaminte pentru alergare posibila, care te ajuta sa atingi viteaza maxima personala? O mulțime de oameni care doresc pantofi sport de bună calitate, mizeaza pe Nike Air. Acești pantofi au fost conceputi special pentru persoanele care alearga foarte mult, si au existat diferite versiuni ale lor chiar din momentul în care prima versiune a fost lansată în 1970.

Există mai multe tipuri diferite de pantofi Nike Romania online concepute pentru scopuri diferite. Acestea includ Nike Air, Air Max, Zoom Air și Nike Air Tuned. Cu toate acestea, ele au anumite caracteristici în comun. Cel mai mare avantaj Nike Air vine de la design, care oferă amortizare maximă pentru picior. Pantoful a fost special conceput pentru a avea tuburile în tălpi sale care construiesc o perna de aer sub picior. Scopul este de a crește capacitatea de adaptare și să se asigure că alergătorul beneficiaza de ajutor maxim dat de pantof, atunci când piciorul său lovește pământul sau se opreste pe loc.

Un alt beneficiu major oferit de pantof provine din orificiile aflate pe partea superioară. Pantofii oferă o ventilație a piciorului excelenta. Partea superioară a pantofului este realizata dintr-un tip special de spuma care se adapteaza la forma piciorului. De asemenea, este foarte ușor de vazut ca are o multime de perforații. Pantofi care sunt usori necesită mai puțin efort din partea alergătorului. Pantoful este de asemenea prevăzut cu o talpa din cauciuc, care are un model vafe.

Chiar dacă acesti pantofi sunt tehnologic foarte avansati, ai au si anumite dezavantaje. Cel mai evident este faptul că partea din față a pantofi tinde să aibă o formă rotunda, care poate fi destul de greoaie la degete. Utilizatorii trebuie sa-i poarte un pic de timp sa se obisnuiasca cu acest tip de incaltaminte. De fapt, utilizatorii prima dată tind să simtă că pantoful este foarte bouncy dar te obisnuiesti destul de repede si senzatia dispare. Sunt cu siguranta niste pantofi sport destul de scumpi dar care-ti ofera maximul tehnologic avansat pentru orice tip de alergator, de performanta sau casual.

De ce sa alegi incaltamintea marca Nike?

Când vine vorba de incaltaminea pentru bărbați sunt puține branduri mai bune decât Nike Romania online. Nu contează ce scop au, dacă doar ai nevoie de incaltaminte pentru a merge cu o pereche de blugi sau ai nevoie pentru un anumit sport, Nike face incaltaminte care este sigur ca se potriveste nevoilor oricărui om.Un pantof sport la mare căutare pentru a juca baschet este Nike Zoom Kobe pentru bărbați. Pantoful este conceput pentru a oferi o mai mare flexibilitate și de a ajuta îmbunătățirea mobilitatii articulare datorită canelurilor sale flexibile. Acest pantof este ușor de identificat datorită marcajului de pe limba care contine numele Kobe.

Un alt tip de pantofi Nike pentru bărbați sunt Nike Romania Force, care vin in multiple culori. Toati pantofii au simbolul Nike transparent, iar paleta de culori cuprinde: albastru, albastru, sau roșu negru. Talpa exterioara este durabila și din cauciuc, ofera o aderenta crescuta la sol. Pantoful este din piele premium și oferă o mulțime de perne de aer care absorb excelent socurile. Designul adidasilor Nike Zoom Kobe este total aparte. Nike Kobe Zoom are o tehnologie specială pentru a vă oferi mai mult confort.

Nike Shox pentru barbati, sunt de o calitate superioara. Pentru un confort optim, Nike a pus un fel de amortizoare pentru acest pantof, numita tehnologie Nike Shox. Vei purta cu ușurință acesti pantofi, deoarece felul în care sunt fabricati îi ajută sa se uzeze greu iar tie sa-ti ofere maxim de confirt. Daca o sa porti candva o pereche de Nike-uri o sa te indragostesti la maxim de ei si n-o sa mai poti umbla cu altceva in picioare.

Când vă decideți să vă apucati de sport, ar trebui să fiți gata să investiți niște bani in pantofii de sport. Acest lucru este cu adevărat de primă importanță pentru a preveni orice accidentare a picioarelor dvs. în timp ce jucați/faceti un anumit sport. Când vine vorba de adidasi sport, există multe mărci diferite. Pentru a face lucrurile dificile, tot mai multe mărci sunt introduse pe piață în mod regulat

Este cu siguranță foarte dificil să obțineți adidasii potriviți pentru sport. Puteți să judecați greșit și, eventual, să ajungeți cu incaltamintea care provoacă dureri de picioare. Deci in ce marca de pantofi sport ar trebui să aveți încredere? Ei bine, există o marcă de adiasi sport care a câștigat inima a milioane de oameni în jurul lumii. Acea marcă este Nike!

Adidasi Nike — un pic de istorie

Nike, Inc. este o companie americană care furnizează lumii unul dintre cele mai bune pantofi sport și alte accesorii. Sigla Nike este o simplă “verificare”, dar face ca orice produs Nike online Romania să se distingă. În mitologia greacă și romană, Nike a fost zeița victoriei. Compania de produse sportive și-a preluat numele din numele acestei zeițe grecești. Astăzi, Nike continuă să fie cea mai bună alegere pentru sport.

Veți găsi că majoritatea sportivilor de vârf de astăzi, fie în baschet, tenis, fotbal sau alte sporturi, preferă încălțămintea Nike. Aveți Roger Federer și Maria Sharapova, precum și Kobe Bryant care folosesc încălțămintea Nike și susțin acest brand. Există o listă lungă de sportivi celebrii care folosesc și aprobă produsele Nike.

Caracteristicile Nike:

Există multe caracteristici care fac încălțămintea Nike deosebită de celelalte mărci de încălțăminte. Unele dintre aceste caracteristici sunt:

- O pereche de Nike vă oferă flexibilitate perfectă — Da, beneficiați de flexibilitate incomparabilă cu alti producatori

- Pantofii Nike oferă suport superior al talplii piciorului

- Încălțămintea Nike este ușoară și durabilă — În ciuda faptului că vă oferă confort superior, flexibilitate, încălțămintea Nike este foarte ușoară în greutate. Dacă cumpărați o pereche de pantofi Nike pentru un anumit sport, sunteți sigur că veți profita de beneficiile sale pentru o lungă perioadă de timp.

- Pantofii Nike ajută la prevenirea rănilor la picioare — Acesta este unul dintre motivele cele mai importante ale popularității încălțămintei Nike. Aceste pantofi au caracteristici care vă protejează picioarele în timp ce participați la orice sport.

Există multe modele de încălțăminte Nike. Fiecare sport are modele și stiluri specifice de incaltaminte. Acest lucru se datorează faptului că diferitele sporturi au cerințe diferite ale incaltamintii. Când cumpărați încălțăminte Nike, asigurați-vă că cumpărați modelul corect care se potriveste într-un anumit sport. Puteți găsi adidasi Nike pentru activități de mers și alergare, pe care si ii recomandam cel mai mult.

Mulți oameni cumpără incaltaminte Nike, chiar dacă nu joacă nici un sport. Ei folosesc adidasii preferați Nike, în excursii și evenimente ocazionale.

Welcome to a place where words matter. On Medium, smart voices and original ideas take center stage - with no ads in sight. Watch
Follow all the topics you care about, and we’ll deliver the best stories for you to your homepage and inbox. Explore
Get unlimited access to the best stories on Medium — and support writers while you’re at it. Just $5/month. Upgrade

Get the Medium app

A button that says 'Download on the App Store', and if clicked it will lead you to the iOS App store
A button that says 'Get it on, Google Play', and if clicked it will lead you to the Google Play store