2022 1. Çeyrek Oasis Topluluk Buluşması

Ersun Kaya
Oasis Foundation Turkish
2 min readMar 3, 2022

--

Projede neler olduğunu birinci elden öğrenme şansı yakalayın!

Bu makale “Oasis Foundation” Türkiye lokalizasyon projesi kapsamında çevirilmiştir. Makalenin orjinaline aşağıdaki bağlantı üzerinden ulaşılabilir: https://medium.com/oasis-protocol-project/q1-2022-oasis-community-town-hall-26139beefd19

Üç ayda bir gerçekleştirilen Oasis Foundation Topluluk Buluşmasının bir sonraki etkinliği 8 Şubat 2022 Salı günü, 12:00 EST (18:00 CET) saat diliminde gerçekleştirilecektir. Bu etkinlikte, çekirdek ekipten güncellemeler alma ve projede neler olduğunu öğrenme şansı bulabilirsiniz.

Gündemde Neler Var?

Topluluk Buluşması, Oasis Vakfı Direktörü Jernej Kos’un açılış konuşması, ardından Oasis Ağının durumu hakkında kısa bir güncelleme, ardından mühendislik, cüzdanlar ve köprü güncellemeleri ile saat 12:00 EST’de başlıyor. Ekosistem Başkanımız Linda Lu, 200m$ Ekosistem Fonu, YuzuSwap, LaunchGarden ve diğer yeni protokoller ile birlikte yeni ekosistem ortağı projeleri tanıtacak.

Baş Mühendis Tadej Janež, yeni Paratimes Emerald, EVM uyumlu Paratime ve Cipher, gizli akıllı sözleşmeler ile Paratime’ın özelliklerini inceleyecek. Yeni Geliştirici İlişkileri Liderimiz Gasper Parte’den ağda DeFi’ye nasıl dahil olunacağına dair bir demo izleyeceğiz

NFT’ler 2022'de Oasis Network’ün temel bir parçası olacağından, yalnızca jpeg ve görselin ötesine geçmiş 2 farklı NFT projeden bilgiler dinleyeceğiz. Bitmark CEO’su Sean Moscovich, sorumlu bir veri sahipliği ekonomisi için vizyonlarını açıklayacak ve metaverse için oluşturulan Web3 kimlik hizmeti MetaMirror’dan Shay Shao, AI tarafından oluşturulan ROSE NFT projesinin son başarısı hakkında bizleri bilgilendirecek.

Son olarak, Topluluk Liderimiz Jon Poole, gelecek için hepinizi heyecanlandırmak için yaklaşan topluluk girişimlerini açıklayacak.

Topluluk Buluşması, tüm canlı katılımcılar için bir Soru-Cevap oturumu ile sona erecek!

Topluluk Buluşması’na Katılmak İçin Ne Yapmalıyım?

Etkinliğe kayıt olmak çok kolay! Buraya tıklayın ve bilgilerinizi doldurun.

Etkinliğe Zoom üzerinden erişebilir veya YouTubeüzerinden yapılacak Canlı Yayını izleyebilirsiniz (8 Şubat saat 12:00 EST’de YouTube kanalımıza göz atın).

Topluluk Buluşması, proje hakkında daha fazla bilgi edinmek, doğrudan Oasis ekibinden haber almak, sorularınıza yanıt alabilmek ve nasıl dahil olabileceğinizi keşfetmek için harika bir fırsat.

--

--