Top Stories published by Appleyra in October of 2014

iCloud filtrerar mail innan de når mottagaren

Jag befinner mig just nu i en besvärlig situation där appleyra.se har blivit svartlistad 1 misstänkt för phishing. Jag har otroligt svårt att tro på detta eftersom jag driver appleyra från min iPad och inte installerat något som inte är godkänt av


5 väder-appar för iPhone med widget i iOS 8

Förra veckan skrev jag om appen ClearWeather på Rate Friday, tyvärr saknar den en widget så jag gav mig ut på App Store för att se om jag kunde hitta någon väder-app med en bra widget.


TextExpander touch uppdateras med stöd för svenska

TextExpander som jag skrev en introduktion till tidigare har uppdaterats med nya tangentbord och buggfixar. Det som gör att uppdateringen är värd att skriva om är stödet för svenskt tangentbord.


Recension: Widget Weather för iOS

När jag gjorde mitt test av väder-appar med widget så lyckades jag missa appen med det uppenbara namnet Widget Weather. Efter att ha testat den lite tyckte jag den stack ut från de andra och valde att ge den en egen recension.


Widgets jag använder just nu

Jag har skrivit en del om appar med widgets och efter att ha testat många så har nu mitt notiscenter hittat tillbaka till vardagen. Både på min iPhone och iPad har jag bantat ner antalet till att bara innehålla de jag faktiskt använder.

These were the top 10 stories published by Appleyra in October of 2014. You can also dive into daily archives for October of 2014 by using the calendar at the top of this page.

About
Appleyra
En personlig blogg om iOS och appar
More information
Tags
Editors