Utvecklingsåret 2017 i backspegeln

Så har MittMedias utvecklare levererat värde – läs hela listan

Robin G
mittmedia
16 min readDec 19, 2017

--

Varför finns vi? Ja, riktigt så existensiella kommer vi inte att vara i den här texten — men grundfrågan är helt avgörande när det kommer till produktutveckling. Att göra bra produkter handlar om att prioritera utvecklingen. För att göra rätt prioritering måste frågan varför finns vi ha besvarats först.

Så varför finns MittMedia? Frågar vi ägarna får vi svaret:

Vi eftersträvar ett öppet och levande lokalsamhälle, där vi stärker demokratin och gör den enskilda människan större.

Jag skulle sammanfatta det med att påstå att vi vill bidra till att göra livet lite enklare och roligare att leva i Kramfors. Eller Grängesberg. Eller Nynäshamn. Det är därför vi har reportrar som berättar om Kramfors och alla andra orter i den del av Sverige där MittMedia verkar.

Vissa yrkesgruppers arbete är mer synligt än andras. Alla tar del av journalisternas arbete genom våra lokala tidningar, sajter och appar. Det inte alla tänker på är att det händer mycket bakom kulisserna. Jag tänkte ge er en liten inblick i hur MittMedias utvecklare jobbar med att förbättra våra produkter och plattformar.

Under året som har gått har vi lanserat, förbättrat, skissat, analyserat och tagit bort. Det är först när jag sammanställt listan över våra viktigaste insatser som jag inser hur mycket värde vi har skapat under året!

Ge mig några minuter så ska jag visa vad jag menar genom att plocka ut de viktigaste milstolparna: Hur vi får fler köp genom att borra ett hål i betalväggen, hur lagfartsroboten blivit vår flitigaste “medarbetare”, kartan som ökat antalet besök i våra produkter, verktyget som fått alla annonssäljare att bli digitala och mycket, mycket mer:

Läsaraffären

Mellan oktober 2016 och februari 2017 rullades Plus ut på MittMedias sajter. Det är inte bara en betallösning utan också ett nytt sätt att prioritera vilket innehåll vi ska göra med hjälp av dataanlys. Arbetet med Plus blev Årets Affär på branschgalan Årets Dagstidning. MittMedia har ungefär 50000 betalande kunder vid utgången av 2017 vilket är en ökning med 30000 jämfört med 2016.

Mittmedias digitala produktutvecklingsgrupp prisades på Årets dagstidning med utmärkelsen Årets affär för sin Plus-tjänst. Foto: Fredrik Sandberg/TT

Uppdaterad betalvägg: Så ska vi få fler att genomföra köp
• Varför: Ett år efter att den skruvades upp ser vi att medvetenheten kring betalväggar på nyhetssajter har ökat och användarna behöver inte lika grundläggande förklaringar.
• Hur: Därför har vi skalat av information i syfte att göra köpbeslutet enklare. Vi har nu tagit bort en del text och förklaringar och adderat en tydligare Klarna-logga.

Med hjälp av en karta kan vi visualisera aktiveringar av användare. Gröna prickar betyder att användaren har varit inne på våra sajter eller appar i dag.

Aktiveringsgrad som uppföljningsmetod
• Varför: Det är MittMedias vision att genom att skapa den bästa användarupplevelsen ha det flöde som användarna värderar högst. För att se hur vi lyckas med det mäter vi flera parametrar som summerat går under begreppet ”aktiveringsgrad”.
• Hur: Genom maskininlärning tittar vi på hur många av våra användare som är skrivna i ett specifikt geografiskt område och som har tagit del av det innehåll vi har publicerat med en precis geografisk punkt markerat av redaktionen. Så en grön punkt symboliserar ett område där vi har ett kluster av användare som är aktiva. Vi ritar inte ut enskilda individer. Röda punkter innebär att det bor många användare där som inte har aktiverats av innehåll.

Köp Plus direkt i iOS-appen
Varför: För att ge appanvändarna ett smidigt och enkelt sätt att köpa en Plus-prenumeration. Och för att hålla oss inom de regler Apple satt upp för in app köp så vi inte riskerar att bli nedtagna från appstore. Det är dyrare för oss att låta kunden köpa genom Apple men om vi samtidigt får fler som genomför köp kan det vara en bra affär.
• Hur: När användaren genomför ett in-app-köp i appen ger vi denne tillgång till allt Plus-material i alla våra kanaler genom att erbjuda kunden att också skapa ett konto. Om användaren väljer att inte skapa ett konto kommer den inte att kunna läsa Plus någon annanstans än i appen, vi är därför extra tydliga med det i kundresan.

Under första timmen efter publicering är plusartikeln grön och kan läsas utan inloggning.

Dynamisk betalvägg får fler att upptäcka vårt innehåll
• Hur och varför: Vi lanserar en mjuka betalvägg på alla MittMedias 20 sajter i syfte att att öka kraften i vår läsaraffär genom att nå fler med vårt erbjudande. Dynamiken innebär att allt plusmaterial är grönmarkerat under de första 60 minuterna efter publicering. Då krävs ingen inloggning för att ta del av innehållet. Vi vet nämligen att de flesta konverteringar som sker på Mittmedias innehåll äger rum mellan två till fyrtioåtta timmar efter publicering.
Läs mer: Därför borrar vi hål i den egna betalväggen

Funktioner på sajter och i appar

För att få våra användare att återkomma och stanna kvar i våra produkter arbetar vi hela tiden med att uppdatera funktionalitet som gynnar lojalitet.

Användaren uppmärksammas på att artikeln är en del i en serie.

Läs mer artiklar i samma artikelserie
• Varför: För att hjälpa användaren att hitta mer relevant innehåll gör vi det möjligt att samla all bevakning inom ett specifikt område i så kallade artikelserier.
• Hur: Alla artiklar som tillhör en artikelserie får en ikon som fungerar som brygga till mer läsning.

Före och efter. När användarna fick trimma MittMedias nyhetssajter blev resultatet en avskalad form som kammade hem toppbetyg i blindtestet av bästa upplevda kvalitét.

Design-översyn
• Varför: När vi lanserade ett nytt arbetsverktyg för redaktionell innehållsproduktion, Aracua, behövde vi tänka igenom vilka delar av varje enskild artikel som ska bygga en så kallad puff åt användaren. Detta blev ett utmärkt tillfälle att återvända till användarnas behov genom att göra konkreta tester innan vi valde väg.
• Hur: MittMedias användarexperter testade fem olika formspråk på våra användare. Resultatet var tydligt: den design som gav en känsla av kvalité var avskalad, med tunnare linjer, nya bildmått och färre färgbakgrunder. Dessutom tog vi fasta på önskan att göra det tydligare om man klickat in på ‘rätt’ artikel genom att inte ändra rubrik från startsida till artikel.
Läs mer: Så tog vi formen från botten till toppen

Ny inställningssida i appen
• Varför: I och med att vi lanserade köp i apparna fick vi ett problem med var vi skulle stoppa alla inställningar. Tidigare behövde vi bara hantera notisinställningar men nu behövde vi mer utrymme.
• Hur: Ett nytt navigeringsval i botttennavigeringen där man hanterar alla sina inställningar, notiser, prenumerationer och konto.

Öppna länkar i app (iOS)
Varför: Som en användare av apparna så får du en bättre användarupplevelse om länkar till artiklar öppnas i app. Du är alltid inloggad och får en bättre användarupplevelse. Användare i apparna tenderar att tillbringa mer tid och läser fler artiklar så för affären är det också bra.
• Hur: När man öppnar en länk i mobilens browser så öppnas istället appen med den artikel man ville läsa.

Vad fick grannen för huset? Nya lagfartsroboten ger svaret
• Varför? Lagfarterna har i alla tider varit ett av lokaltidningarnas mest uppskattade innehåll. Hus och fastigheter engagerar. Men vi har inte utvecklat tjänsten utan publicerar digitalt precis på samma sätt som vi gjorde i den tryckta tidningen: Långa listor med sålda fastigheter. Under 2017 skrevs ett nytt kapitel. Vår senaste textrobot gjorde debut på MittMedias sajter och appar.
• Hur? Vi har tillsammans med vårt delägda bolag United Robots utvecklat en textrobot som levererar automatiska texter på alla fastighetsaffärer i Sverige. En unik artikel per affär. Sammanlagt har närmare 10 000 artiklar publicerats. Alla artiklar ligger bakom betalväggen och hör till vårt mest lästa innehåll.
• Läs mer :Vad fick grannen för huset? MittMedias nya textrobot skriver en text så fort ett hus har sålts

Förkortningen “UX” står för User eXperience och handlar om användarens upplevelse av att använda en produkt eller ett system. För MittMedia är UX ett prioriterat arbete.

Målgruppsundersökning
• Varför:
För att bättre förstå hur vår målgrupp ser ut, vad användarna har för gemensamma och individuella behov.
• Hur: Ett stort (60+) antal intervjuer och digitala dagböcker från både befintliga användare och användare som MittMedia inte har en relation med idag. Resulterade i fyra olika sorters användare, så kallade personas, som var och en har sina kundresor.
• Läs mer: Målgruppsundersökningen — slutsatser

Net Promotor Score har vi mätt genom att ge användaren frågor på våra sajter.

Användarenkät: Net Promotor Score
• Varför: För att veta hur vi lyckas med att nå MittMedias produktvision, att ersätta Facebook lokalt, måste vi mäta det vi gör.
• Hur: På våra sajter kan vi mäta användarnas upplevelse genom en enkät som följer standard för så kallad Net Promotor Score, NPS. Det blir som ett diagnostiskt prov i skolan, genom att regelbundet mäta varje sajt med sig själv kan vi se om vi blir bättre över tid och i takt med att vi utvecklar produkten. Testet genomfördes på Gefle Dagblads sajt, GD.se, och genomförs nu återkommande kvartalsvis på alla våra sajter.

Hypoteser

Innan vi introducerar ny funktionalitet i våra produkter görs hypotestester. Det är ett enkelt sätt att testa det vi gör i verkligheten.

Våra förstasidor som ett flöde
Varför: MittMedias redaktioner lägger i dag tid på att skapa förstasidor enligt en klassisk nyhetsmodell. Vi ville testa hur användarna tog emot och konsumerade vårt innehåll om vi istället gjorde en mer avskalad enklare flödesbaserat förstasida.
• Hur: Under ett par veckor fick var hundrade användare på VLT.se nyheterna presenterade som ett flöde istället för den traditionella sajtettan. Det vi såg var att en förhållandevis stor andel av besökarna tycktes trivas med modellen. Det framgick både av hur de har betygsatt startsidan och deras aktivitet på sajten. Detta är intressant eftersom användare har en tendens att alltid föredra det som känns bekant före något nytt.
Läs mer: VLT:s besökare positiva till avskalad etta (Artikel i Medievärlden)

Personalisering på DT.se
Varför: Tesen var om användare får innehåll som är anpassat efter deras tidigare surfvanor så tror vi att man kommer konsumera mer innehåll och komma tillbaka oftare.
• Hur: Under två veckor ersatte vi förstasidan i DT:s app för två tredjedelar av de inloggade användarna, istället för den vanliga förstasidan fick de en som baserade sig på deras tidigare surfvanor på DT. Utfallet blev positivt och vi kunde gå vidare med en mer skarp utveckling av personalisering.
Läs mer: I dag får Dalarnas Tidningar 1200 olika startsidor

Automatisk laddning av nästa artikel
• Hur: Vår hypotes är att det blir enklare för användaren att fortsätta läsa om hen inte behöver välja en puff och klicka in sig för att få mer innehåll utan får upp en till artikel automatiskt. Under en testperiod får plusanvändarna i en testgrupp på NA.se nya artiklar automatiskt inladdade när de nått artikelns botten.
Varför: För att kunna utvärdera hur många artiklar användarna i testet har konsumerat och hur deras vanor skiljer sig från kontrollgruppen.

Tekniska förbättringar

Mycket av det vi gör syns inte. Men det märks. Genom att vi har ordning på tekniken kan vi leverera bättre produkter till våra användare.

Egen inloggning
Hur: Vi har gjort ett massivt arbete mellan ett antal olika team på vår utvecklingsavdelning för att vidareutveckla vår infrastruktur för autentisering och auktorisering. Sajt-, app- och plattformsteamet har bland annat slipat på vår egenbyggda inloggningstjänst, User Service.
• Varför: Den stora vinsten är förstås oberoende till andra aktörers intressen eller utvecklingstakt. Och det faktum att vi har total kontroll över användardatat och datastrategin.

Övergång till HTTPS
Hur och varför: Med start i oktober började vi skifta till HTTPS för Mittmedias sajter för att på sikt hålla det som är ny standard. Arbetet är upplagt i delmoment för att göra övergången smidig och stabil.

Ständig storstädning av kodbasen
• Hur: Mittmedias sajter har snart fem år på nacken och med
löpande förvaltning av ett 20-tal olika produkter innebär det att kodbasen
dagligen behöver revideras. Enligt principen att den bästa koden är den som inte skrivs strävar vi efter att hålla nere komplexiteten i vår kod.
Varför: För att förenkla och skapa en kodbas som är lättrörlig.

Soldr är MittMedias dataplattform. Under 2017 har vi sett stora förbättringar av plattformen.

Förbättrat eventscript för Mittmedia
• Varför: För att bättre kunna registrera/förstå hur Mittmedias användare interagerar våra i publika produkter har vi förfinat och byggt ut det script som läser av interaktioner/events i produkterna och skickar informationen till Soldr-plattformens user event service.

Ny iteration av Content Recommendation Service
• Varför: Eftersom Mittmedias hittillsvarande externa leverantör för att mäta artikelprestationer, Comscore, fasas ut under 2017, behöver Mittmedias egen service för trendande innehåll itereras ytterligare för att ta hand om det som Comscore tidigare gjorde.

Personalisering

En mer personlig nyhetsupplevelse är en bättre nyhetsupplevelse. Det vet vi genom att studera användarens beteende. Nu har arbetet med att få det att hända startat.

Uppstart av projektet Soldr Personalization Service
• Varför: För att skapa en hållbar digital läsaraffär måste Mittmedia bygga förutsättningar för att maximera både konvertering och lojalitet gentemot betalande kunder. En central del i det arbetet är att utveckla innehållsprodukter som är automatiserat och individuellt personaliserade. Därför startades under juni projektet Soldr Personalization Service, som har som uppgift att med hjälp av data och maskininlärning leverera rätt innehåll till rätt slutanvändare vid rätt tidpunkt i rätt kontext.
• Hur: Servicen ska leverera personaliserat innehåll till produkter och framöver integreras som en maskininlärningsdel i dataplattformen Soldr.

Soldr Personalization Service har som uppgift att leverera rätt innehåll till rätt användare vid rätt tidpunkt i rätt kanal och kontext.

Research inför utveckling av Soldr Personalization Service
Varför: Projektet kan räknas till Mittmedia hittills mest ambitiösa. Projektet är ur ett dataperspektiv ett stort innovativt steg för Mittmedia, men främst är det ur ett affärsperspektiv en nödvändig utveckling väl grundad i research gällande den potential vi besitter i och med vårt långsiktiga dataarbete. Mittmedia har under åren genomfört ett flertal mindre maskininlärningsprojekt, men detta är första gången ansvaret för en central del av Mittmedias ekosystem lämnas till ett autonomt beslutsfattande.
• Hur: Efter uppstarten av Soldr Personalization Service utfördes under sommaren och hösten grundlig research för att fastställa de effektmål och bevisbara och logiska kedjor som projektet formats för att verifiera eller falsifiera.
Läs mer: Miljonregn över Mittmedia — får Googlepengar för personaliseringsprojekt och Soldr Personalization Service — Mittmedia innovation for survival

Annons

Den digitala annonsaffären är en av MittMedias fyra strategiska fokusområden. Under året har vi tagit två rejäla kliv framåt. Först med lanseringen av säljverktyget Reacher, som varit en stor succé. Sen när vi började med header bidding.

Header bidding för snabbare sajter och mer betalt per annons
• Varför: Vi övergår till en ny modell för att sälja vårt annonslager som innebär att alla våra annonser auktioneras ut till alla potentiella köpare samtidigt. Det gör att vi kan sälja till högst betalande till skillnad från tidigare när det var omöjligt. På köpet får vi betydligt snabbare sajter.
• Hur: Arbetet har inneburit att vi har byggt en egen så kallad header bidding-wrapper baserad på prebid samt anslutit MM till ett flertal SSP samt en DSP. Mittmedias egna programmatiska intäkt har under 2017 ökat från 300 tkr/månad till 900 tkr/månad. Beror på ett ett antal åtgärder men där header bidding varit den enskilt mest avgörande
• Läs mer: Nu återtar vi makten över annonseffekten

Nativeannonserna
• Varför: För både annonsörer och användare är så kallade nativeannonser en bra upplevelse. Med “native” menar vi annonser som är utformade för att stämma in mer i övriga användarupplevelsen på sajten eller i appen.
Hur: Vi utökar utrymmet för denna typ av material i topp på MittMedia-sajterna och funktionen är gjord så att utrymmet bara syns när formatet är utsålt.

Hela Mittmedia får tillgång till säljverktyget reacher
Varför: För att kunna hjälpa fler kunder med marknadsföringen på ett enklare och mer träffsäkert sätt än tidigare.
Hur: Integrationer mot nya affärs- och fakturasystem byggdes för att kunna koppla på alla mittmedias regioner. Säljarna utbildades och släpptes på bit för bit. Dessutom gjordes en hel del anpassningar i plattformen för att kunna hantera ett dubblerat antal användare.

Snabbare och enklare support för Reacher-säljarna
Varför: Ett ställe att vända sig till med specialister som kan hjälpa dig på momangen ger en bättre kundupplevelse. Säljaren kan lösa problem på plats direkt ute hos kund.
Hur: Genom att integrera en chatt direkt mot de specialister som jobbar bakom kulliserna med produktion och kampanjoptimering. Dessutom finns ett hjälpcenter med svar på de vanligaste frågorna och den som vill gå mer på djupet och se filmer om hur det fungerar.

Fler typer av marknadsföring bokningsbara i Reacher
Varför: För att göra det betydligt enklare för säljare och kunder att boka en bredare mediemix av marknadsföring. Någonting som kommer att ge bättre effekt för kunderna.
Hur: Vi har under året byggt in bokning av video-, native-, sökords- och snart sociala medie-kampanjer.

Bättre styrning av annonsvisningar bokade i Reacher
• Hur: Vi har infört en mer precis geografisk styrning av annonser som följer kommungränserna exakt. Det gör att kunder når fler relevanta personer med sin marknadsföring. Dessutom kan vi styra lokala annonser mot de som bor på en ort men över dagen rest någon annanstans. Det gör att du kan få annonser från din lokala handlare trots att du över dagen råkar befinna dig i en annan stad. Ökad relevans igen.

Flytta ner annons i artikelläget
• Varför: Vi hade en teori om att vi skulle få en bättre produkt om vi gav läsarna tillgång till vårt innehåll snabbare.
• Hur: Därför valde vi att flytta ner annonsen som tidigare låg i topp på sidorna till under ingressen. Detta innebar att läsaren snabbare kan börja läsa artikeln och på köpet noterar vi att annonsen ses av fler användare. Något som på branschspråk heter att vi fick en ökad viewability på annonsen på 3–5 procentenheter.

Förbättrad statistiksida och kundöversikt i Reacher
Hur: Som kund får du tillgång till en tydligare och mer informativ statistiksida och en översikt över alla dina kampanjer. På statistiksidan kan du hela tiden följa hur din kampanj levererar och komma i kontakt med supporten om du har frågor.

Behovsanalys vid försäljning i Reacher
• Hur: Säljarna får ett förbättrat stöd när de intervjuar kunder för att ta reda på deras behov av marknadsföring, deras utmaningar och målgrupper. Vi kommer att få en bättre bild av de företag vi hjälper för att vara mer träffsäkra i den marknadsföring vi hjälper till med.

Ersättning av SSP
• Varför: Vi hade Wideorbit som SSP (säljplattform i programmatisk försäljning) som hade en väldigt central del i vår setup för display-annonser. De lade ner verksamheten i Sverige så vi var tvungen att ersätta dem för alla delar.
• Hur: Vi bytte ut hela annonslösningen i apparna till header bidding, vi ändrade så vi köpte våra egna kampanjer via en annan SSP och vi implementerade en adserver (DFP) på sajt för att fånga upp visningar som inte levererades via header bidding

Innehållsverktyget Aracua

Aracua är MittMedias innehållsverktyg som varje dag används av närmare 600 journalister. Det lanserades under 2017 för alla medarbetare.

Utveckling av Aracua
• Hur: Arbetet med att utveckla en produktionsskarp beta-version av det redaktionella verktyget Aracua pågick under årets första månader med en intensiv och konsekvent process med ett stort fokus på ux-arbete som i sin tur resulterade i utveckling backend och frontend.
• Varför: För att tidigt i processen kunna utvärdera och utveckla Aracua mot planerad Mittmedialansering i oktober lanserades i maj en skarp beta-version mot 50 användare i en av Mittmedias regioner. Under sommaren utvärderades den skarpa produktionen och vidare utveckling mot lanseringsversion planerades och utfördes.

Aracua lanserat i hela MittMedia i november
• Hur och varför: Som planerat lanserades det redaktionella verktyget Aracua i hela Mittmedia under tre veckor i oktober. 600 användare klev ombord i en lansering som rent verktygsmässigt gick smärtfritt. En del beräknade driftsstörningar uppträdde under de första veckorna men åtgärdades löpande.

Planeringsmodul i Aracua
• Varför: I samband med utveckling av Aracua som redaktionell verktygslåda har arbetet med en särskild Planeringsmodul inletts. Planeringsmodulen ska ge Aracuas användare en möjlighet att planera och ha översikt över den redaktionella produktionen och distributionen.
• Hur: Planeringsmodulen kommer förmodligen att omfatta rena kalenderfunktioner men också ”aktivt systemstöd” via maskininlärning. Detta för att hjälpa journalisterna vilket urval som matchar läsarnas efterfrågan och när det är optimalt att publicera olika artiklar. Ett första arbete med att testa acceptans hos användarna för olika typer av konceptuella lösningar inleddes under december.
• Läs mer: Här är redaktionens nya medarbetare — nu gör roboten entré på morgonmötet

Varumärken

Ibland måste man aktivt fatta beslut om att lägga ner produkter och tjänster — som i fallet med Mitt Arabi. Då är det roligare att lansera nya varumärken som Hockeypuls. Att snabbt kunna komma ut på marknaden med nya produkter underlättas av en bra plattform och hårt arbete med metadata.

Nedläggning av Mitt Arabi
• Varför: Med knappt 300 användare under året som produkten varit aktiv så beslutade vi att lägga ner satsningen.
• Hur: Vi sökte och fick pengar för en nyhetsapp på Arabiska som vänder sig mot användare i Gävle. Vi lanserade den på vår ordinarie app-plattform med en del tweakningar för att få det arabiska högerställda språket att fungera.

Lansering av Hockeypuls
Varför: Förra året lanserade vi fyra hockeyappar, tre lag-appar och en app för hela Hockeyallsvenskan. Efter utvärderingen av det projktet så tog vi beslutet att lägga ner lagapparna och satsa på en stor hockeyvertikal istället. Vi såg att de hockeyintresserade hade stort intresse utöver sitt eller sina lag. Hockeypuls är nu rikstäckande och bevakar de tre största serierna, SHL, SDHL och Hockeyallsvenskan.
Hur: Vi byggde en sajt och app som baseras på våra befintliga produkter och vi fick därmed en sammanhållen strategi med Bandypuls, vår andra stora sportvertikal.

Great place to work?

Introduce a Girl to Engineering day 2017
• Hur: Introduce a Girl to Engineering Day (IGEday) är ett initiativ som startade i USA och som den ideella organisationen Womengineer introducerade i Sverige 2014. Evenemanget riktar sig till den som identifierar sig som ung tjej och är nyfiken på teknikbranschen. Dagen syftar till att väcka tjejers intresse för teknik och bygga upp en bild av vad man kan jobba med som ingenjör.
• Varför: Mångfald på arbetsplatsen är viktigt bland annat för produktivitet, kvalitet och lönsamhet och en stor del i arbetet mot en större mångfald inom teknikbranschen är att jämna ut glappet mellan antalet män och kvinnor. För att vi i framtiden ska få fler kvinnliga kollegor är det viktigt att visa unga tjejer att teknik är roligt. Vår förhoppning är att kunna inspirera fler att välja en karriär inom teknikbranschen och förhoppningsvis gick de deltagande tjejerna ifrån IGE2017 med många nya idéer och förebilder.
• Läs mer: Introduce a Girl to Engineering Day

Tycker du också det verkar spännande att jobba med utveckling på MittMedia?
• Läs mer: dev.mittmedia.se/jobb

Tack till alla fantastiska medarbetare

Utan er hade det inte gått. Nu ser jag fram emot ett lika spännande 2018!

Tack Andreas Wahlbeck, Xiu Li, Urban Lindberg, Roger Nyström, Pontus Ekholm, Jon-Erik Johnzon, Andreas Franzén, Kristina Nylander, Erik Claesson, Tony Klintasp, Fredrik Sundström, Michelle Ludovici, Johannes Lindén, Johan Grahn, Oskar Andersson, Peter van der Meulen, Jonas Wallin, Niklas Forsström, Mikael Eliasson, Johan Sandström, Katarina Reiz, Joaquim Linder, Mats Kingstedt, Torbjörn Westerlund, Erik Nordlund, Stefan Wallin, Nuno Oliveira, Mikael Nordström, Jenny Vesterlund, Sofie Höglund, Johan van Eck, Kristoffer Darj, Thomas Wiss, Frans Krojegård, Magnus Engström, Mathias Nylén, Johan Falkman, Katarina Ellemark, Anders Trapp, Markus Sandin, Thomas Sundgren, Håkan Hamrin och Kristoffer Darj!

MittMedias utvecklare.

Robin Govik är digitalchef för MittMedia. Du når honom på robin.govik@mittmedia.se

--

--