Top Stories published by RuimteAap in 2014

Op een dag vind je de job van je leven — de duizendpoot

Vorige keer in ‘Op een dag vind je de job van je leven’: ik wurmde mezelf door een reeks sollicitatiegesprekken en kwam uiteindelijk terecht op de aankoopdienst van een groot mediabedrijf.

6. De job op dienst Aankoop


Op een dag vind je de job van je leven — De een zijn dood

Vorige keer in ‘Op een dag vind je de job van je leven’: ik ging naar een autofabriek en wou er water wegtrekken, maar dat mocht niet. In deze nieuwe aflevering gaan we naar een heel andere plek


Op een dag vind je de job van je leven — Goedkoper is gratis

Vorige keer in ‘Op een dag vind je de job van je leven’: Na zes uur lang broodjes belegd te hebben, deed ik de afwas. Gek.


Op een dag vind je de job van je leven — De plooier

Vorige keer in ‘Op een dag vind je de job van je leven’: beledigingen voor mijn schoenen, commentaar op mijn studiekeuze en véél shampoo. Dat was de laatste in het rijtje überkorte interimjobjes, want opeens zag ik het licht…

4. De job in…


Op een dag vind je de job van je leven — Alé alé, sollicité

Vorige keer in ‘Op een dag vind je de job van je leven’: plooien, plakken en dat in het kwadraat tot ik er echt bijna bij doodviel.

5. Sollicitatiedagen

These were the top 10 stories published by RuimteAap in 2014. You can also dive into monthly archives for 2014 by using the calendar at the top of this page.

About
RuimteAap
Verhalen van Pauline Libeert
More information
Editors