Top Stories published by Sit Alanı’nın Seyir Defteri in December of 2005

Maavi maavi masmaavi, dişleri boncuk mavi

Bir süredir Kamil Koç’un yeni uygulaması Fortuna araçlarını kullanıyorum. Ucuz oldukları kadar da rahatlar kendileri. Henüz “büyük abi”leri gibi kurumsal olarak beni tilt etmeyi de başaramadıkları için hayatımdan memnunum.


Örtmenim phpMyAdmin Firefox’a gözü bozuk dedi

Yerel sunucuda bir yazılım üzerinde çalışırken ufak çapta bir kafa çizme olayı yaşadık. phpMyAdmin kullanarak yaptığımız sorgularda, birbirinin devamı iki ayrı sorgu yaptığımızda toplam 77; iki sorguyu birleştirip tek sorgu olarak yaptığımızda toplam…


Güle Güle Windowmaker

2001 yazından beri masaüstünde Linux kullanıyorum. İlk ve uzun süre tek göz ağrım Windowmaker oldu. O yıl LKD’nin Internet Haftası kapsamında düzenlediği seminerlerden[1] birinde Kaya Oğuz sayesinde tanışmış, ilk görüşte sevmiş ve uzun süre bırakamamıştım.


Digitürk bici, Cnbc-e kaka

Efes Pilsen’in maçını seyredebilmek için Ekin’i pek sevdiği Scrubs ve O.C. dizilerini gece tekrarında izlemeye ikna ettim.

İkna ettim etmesine de, içim de rahat etmedi tabii. Cnbc-e’nin web sitesine girip tekrarların tam saatini öğreniim de kaçırmayalım…


Portakal Ağacı yine yeniden

Portakal Ağacı düzenli takip ettiğim nadir günlüklerden. Günlük mutfak maceralarını harika fotoğraflarla süslüyor. 2005 yılını uğurlamak için yerleştirdiği fotoğraf ise bir kere daha beni benden aldı.

These were the top 10 stories published by Sit Alanı’nın Seyir Defteri in December of 2005. You can also dive into daily archives for December of 2005 by using the calendar at the top of this page.