Top Stories published by Emi Gal in June of 2007

BrainTV reinventeaza televiziunea clasica

Asta este o afirmatie care defineste ce vrem sa facem noi cu BrainTV. Ca reusim inca de la inceput, ca nu, ramane de vazut. Cert este ca maine seara la 20:00 incepem sa emitem, odata cu evenimentul de lansare. O sa dam drumul si unui spot video de care sunt…


Despre video online la Radio Lynx

Am fost invitat de Bobby Voicu la o discutie libera despre video online, impreuna cu el si Catalin Tenita.

Vom vorbi despre video online, videoblogging, noprimetime, BusinessTV si BrainTV, ca tot s-a nimerit sa dam si comunicatul astazi, si avem ce spune :D.

Ma vedeti…


Hai sa va zic de BrainTV

Am fost foarte prins in ultima vreme, si inca o sa mai fiu. Avem o tona de proiecte in lucru, si uite ca unul din ele e aproape gata. Yay!

BrainTV
este televiziunea online pentru oameni inteligenti. Producem continut premium pe cinci canale distincte: Business, Internet, Advertising…


BrainTV e up and running

Incepand de ieri la ora 20:00, odata cu evenimentul de lansare de la Anaid Art. In primele 15 minute a trebuit sa marim latimea de banda.

E ora 1:23 AM si sunt linistit si multumit. Dar dupa cum imi spunea cineva in seara asta, “abia acum incepe…”.

Astept feedback! De toate…


Cautam specialisti

Se pare ca Brainient creste si se face mare. Nu foarte mare. Un pic doar. Trece de la bebe la copilas. Invata cum sa lucreze si cum sa aibe clienti fericiti, incearca sa dezvolte proiecte interesante / folositoare si se joaca cu tehnologii noi.

Si pentru ca crestem, avem nevoie de specialisti…


Astazi la ora 20:00 incepem sa emitem

Pana atunci, va invit sa urmariti un spot foarte tare, pe care-l gasiti si pe www.braintv.ro la o calitate un pic mai buna:

http://www.trilulilu.ro/flash/evideoplayer.swf?hash=f99dc01c07f2ce&userid=traiesc

About
Emi Gal
Romanian entrepreneur and software engineer. Founder & CEO of Brainient (now Teads Studio), an interactive video platform acquired by Teads in September 2016.
More information
Tags