Top Stories published by Emi Gal in 2007

Cluj bate pe Bucuresti

Weekend-ul asta am fost la Geekmeet, in Cluj. A fost nice. Geekmeet Cluj #1 a strans la un loc destul de multi oameni, multi dintre ei foarte inteligenti.

Dar pe langa asta, Clujul m-a impresionat foarte placut. Oamenii sunt calzi, saritori si foarte sociabili. Orasul este primitor si…


(probabil) evenimentul de business al anului…

… este zilele biz 2007.

Printre nenumaratele conferinte si workshop-uri care mai de care mai interesante, editia de anul asta vine cu 3 concepte foarte interesante:

1. Speakeri si participanti din Polonia, Ungaria, Grecia, Cehia, Ucraina, Serbia…


te crezi inteligent?

Saptamana viitoare BrainTV face 3 luni. 3 luni in care eu si echipa am invatat multe lucruri despre ce inseamna sa tii pe picioare o televiziune, in care am invatat ca legile lui Murphy sunt foarte valabile si ca nu totdeauna rezultatele sunt direct proportionale cu efortul depus, ca oamenii…


Need RoR gurus

Colegul nostru Andrei Maxim, Ruby on Rails developer, a crescut in grad :D. Drept urmare, avem nevoie de un programator inteligent care sa preia o aplicatie dezvoltata de Andrei si s-o imbunatateasca.

Plus de asta, avem cativa clienti pending care vor ca aplicatiile lor sa fie dezvoltate in RoR…


Take 1: scoala mea e mai tare ca a ta

Spuneam acum ceva vreme ca sunt prins in cateva proiecte misto. Unul dintre ele este scoalanoastra.ro, primul yearbook virtual din .ro. Ce-i ala yearbook? Well, cei care nu stiu sa citeasca pe site.

Am inceput sa lucram, pasiv, la scoalanoastra.ro acum vreo 6…


BrainTV reinventeaza televiziunea clasica

Asta este o afirmatie care defineste ce vrem sa facem noi cu BrainTV. Ca reusim inca de la inceput, ca nu, ramane de vazut. Cert este ca maine seara la 20:00 incepem sa emitem, odata cu evenimentul de lansare. O sa dam drumul si unui spot video de care sunt…

These were the top 10 stories published by Emi Gal in 2007. You can also dive into monthly archives for 2007 by using the calendar at the top of this page.

About
Emi Gal
Romanian entrepreneur and software engineer. Founder & CEO of Brainient (now Teads Studio), an interactive video platform acquired by Teads in September 2016.
More information
Tags