Top Stories published by Emi Gal in December of 2007

Cluj bate pe Bucuresti

Weekend-ul asta am fost la Geekmeet, in Cluj. A fost nice. Geekmeet Cluj #1 a strans la un loc destul de multi oameni, multi dintre ei foarte inteligenti.

Dar pe langa asta, Clujul m-a impresionat foarte placut. Oamenii sunt calzi, saritori si foarte sociabili. Orasul este primitor si…


Am lansat Proiectul Secret

Vineri, pe 30 noiembrie, exact la 20 de zile de cand ne-am apucat, am lansat Proiectul Secret, sub numele oficial de Vertimo.

Pe langa asta, am fost selectati pentru a prezenta proiectul la Net Start-up.


ok, i’m in :)

De vreo 2 luni Florin incearca sa ma convinga sa ma re-apuc de twitter. De curand Dragos si Cristi s-au apucat si ei. Plus ca se zice ca daca nu existi pe Facebook, nu existi deloc.

Asa ca de azi incep si eu sa folosesc contul pe care l-am creat acum 8 luni pe twitter si sa accept prieteni pe Facebook…


Geekmeet Cluj #1

Maine va avea loc Geekmeet Cluj #1. Intalnirea se anunta destul de interesanta, si sunt sigur ca Filip s-a ocupat riguros si de logistica pentru ca totul sa decurga bine.

Mergem si noi, iar eu voi vorbi 30 de minute despre viziune, strategie si cum faci lucrurile sa se intample.

See you there?

About
Emi Gal
Romanian entrepreneur and software engineer. Founder & CEO of Brainient (now Teads Studio), an interactive video platform acquired by Teads in September 2016.
More information
Tags