Top Stories published by Emi Gal in October of 2008
02
03
05
07
08
09
11
12
13
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Mulțumim, domnule Brie

Astăzi am citit un post care m-a impresionat, despre cum foloseste tatăl lui Alex Brie un produs la care am pus umărul în ultimele 10 luni.

Mi-am amintit că si tata îl foloseste, de la 3000 de km depărtare. Si că mama lui Florin e fan înrăit. Si că mulți, mulți oameni mi-au spus că de…


România, țara care îşi omoară copiii

Ascultam azi dimineață la Guerrilla povestea unui om care de două luni caută un vaccin pentru copilul lui. Vaccin absolut necesar, care ar trebui să fie gratuit, si pe care nu reuseste să-l găsească nicăieri în România în ciuda faptului că e dispus să ofere si 1000…


Scurt pe doi

Diseară la 20:30 are loc Future Shorts, organizat de prietenii de la Oricum în parteneriat cu Vodafone România si Feeder. După câteva ore bune de scurtmetraj, Popescu ne invită în Club Gaia, care se redeschide în noaptea asta. N-oi fi eu mare clubber, dar parcă m-as duce.

Trecând de la divertisment la…


Webstock Awards — veni, vidi, vici

Ieri a avut loc Webstock Awards, competiție organizată de Evensys-ul lui Cristi Manafu. Au participat peste 120 de proiecte, înscrise în 11 categorii.

eOk a castigat Premiul I in categoria lui, Audio & Video. Bravo Brainient, bravo Florin, bravo Cristina. Am câstigat…


You have the right to go to school

Am găsit aici un video foarte, foarte interesant despre drepturile omului. Când mă gândesc că în unele țări oamenii nu au drepturile menționate în video-ul de mai sus…


Mă duc în NY

Ca să mă văd cu Vivi si să-mi cumpăr asta. La $700 biletul de avion cred că merită.

Carevasăzică, ieri Apple a lansat noua generatie de Macbook si MacbookPro. Mă bucur tare mult că nu mi-am luat Macbook Air (ca alții), pentru că noul Macbook de 13" mi se pare excelent.


Premiile EMMY GAN

În caz că ați pierdut premiile EMMY GAN, prezentate de nemaipomeniții si faimosii, lideri de audiență în istoria tembeleviziunii, Lămâița si Costinelu, vă invit să priviți materialul genial de mai jos:[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=QP43R5NKjXA&w=425&h=344]


Free Financial Advice :-)

Loren Feldman de la 1938 media are un sfat foarte bun pentru antreprenorii pe internet. Scurt si la obiect, adică: “Make more money than you spend”. Simplu, nu? Continuarea e aici.

These were the top 12 stories published by Emi Gal in October of 2008. You can also dive into daily archives for October of 2008 by using the calendar at the top of this page.

About
Emi Gal
Romanian entrepreneur and software engineer. Founder & CEO of Brainient (now Teads Studio), an interactive video platform acquired by Teads in September 2016.
More information
Tags