Top Stories published by Emi Gal in 2008

Sport extrem de Bucureşti, pe-o bicicletă ca-n poveşti

Ieri a început turul blogurilor. Timp de 3 zile, Comănescu, Bucurenci si cu mine ne dăm cu bicicleta prin Bucuresti. Pe stradă, pe trotouar, în parc, peste tot. 

Ultima oară am mers pe bicicletă asa mult acum vreo 7 ani, când în…


Frica e pentru cei săraci cu duhul

Dacă m-ai fi întrebat acum doi ani Ce-as face dacă nu mi-ar fi frică, ti-as fi spus că nu stiu, pentru că mi-e frică de despărțire. Între timp ne-am despărțit, si eu mi-am dat seama că viața merge înainte cu brio si fără ea.

Dacă m-ai fi întrebat anul trecut Ce-as


Honda Insight vs Toyota Prius

După ce luna trecută am condus timp de câteva zile un Toyota Prius, eram hotărât ca la anul în primăvară să-mi iau si eu unul, având în vedere că Măzduța e prea mare si consumă prea mult (a se citi emite prea multe noxe ;)) pentru un oras ca Bucurestiul.

Astăzi însă am aflat…


Personal: Ce mai fac

E foarte interesant cât de repede trece timpul. Parcă ieri aveam 10 ani, parcă ieri era Ianuarie si mă pregăteam de un an nou.

Mi-am propus multe lucruri pentru anul ăsta, si pentru că nici eu n-am putut dormi azi noapte am revizuit lista de to-do.

Spre uimirea mea, am reusit să tai de pe…


Sunt aici pentru oameni

Probabil din cauză că am început săptămâna în felul ăsta, toată ziua m-am întrebat de ce sunt încă în România. De ce sunt încă într-o țară mediocră, cu oameni plictisiți, aroganți, răi si indiferenți față de ceea ce se întâmplă în jurul lor, atât timp cât nu îi afectează.

În seara asta…

These were the top 10 stories published by Emi Gal in 2008. You can also dive into monthly archives for 2008 by using the calendar at the top of this page.

About
Emi Gal
Romanian entrepreneur and software engineer. Founder & CEO of Brainient (now Teads Studio), an interactive video platform acquired by Teads in September 2016.
More information
Tags