Top Stories published by Sit Alanı’nın Seyir Defteri in May of 2006
01
02
04
05
06
07
08
11
13
14
15
16
17
19
20
21
24
28
29
31

Ülker Choxx yanlış

Hop hop Ekin diyoruz… Dün aldı bunu, hapır hupur yedim. Yetmedi bugün de aldım yedim. Üzerinde atıştırmalık dondurma topları yazıyor, aynen de öyle. İnsan bir tane ağzına atıveriyor, lezzetli de kerata. Sahalarda görmek istemediğimiz hareketler bunlar.


Yaktın bizi sinema.gen.tr

X-Men 3'ün sinemalara geldiğini haber almamızla beraber pek hevesledik Didem’le.

Filmlere ilk geldikleri sırada gitmeyi genelde sevmem aslında. Cuma günü gelirler, ilk 3 gün zaten haftasonuna denk gelir. Haftasonu kalabalığına ilk gün kalabalığı eklenir…


Digi digi digituslar, mutlu mesut Doruk’lar

Yandaki güzel yaratığı Şenliğin 0. gününde Sinan Alyürük’ün elinde gördüm. Yüzsüzce sulandım, yetmedi kendime hediye ettirdim ;-).

Dizüstü çantamda cross kablo taşıma işkencesi böylece sona erdi. Kablo fazlasını makarasına…


Tüm Pardus deposunu kurmak

Her şey şenlikte, Pardus deposunda olan ama bilgisayar(lar)da kurulu olmayan tüm uygulamaları kurmak istememle başladı. pisi it applications dedim ama o bana sadece OpenOffice kurup bıraktı. Tek tek applications.games, vs diye kurmak da işime gelmedi. Sonunda Çağlar imdada yetişti…

These were the top 10 stories published by Sit Alanı’nın Seyir Defteri in May of 2006. You can also dive into daily archives for May of 2006 by using the calendar at the top of this page.