ЗАКЛИК ДО ЛІДЕРІВ БІЗНЕСУ РОЗІРВАТИ ЕКОНОМІЧНІ СТОСУНКИ З ПРОМИСЛОВІСТЮ РОСІЇ

Business Leaders for Ukraine
2 min readFeb 28, 2022

--

[عربي, 繁體中文 (Traditional), 简体中文 (Simplified), English, Español, Deutsch, Français, 日本語, Pусский, Svenska, Український]

Члени глобальної бізнес-спільноти,

Ми, лідери медично-біологічної галузі, приголомшені неспровокованою війною, розпочатою Росією проти сусидьної України. Цей варварський вчинок призведе до численних людських втрат та страждань для мільйонів людей, а також до розладу громадянського суспільства країни, яка неодноразово висловлювала свої мирні наміри. Одним словом, це кримінальне діяння, завідомо зроблено Росією. Його наcлідки далекосяжни і торкаються всієї земної кулі.

Ми відкидаємо дії, розпоряджені президентом Путіним і тими, хто дозволяє і підбадьорює його. Сюди входять керівники російських галузей, які його підтримують, допомагають і яких ми закликаємо колективно спрямовувати Росію до миру.

Ми повинні вжити заходів, щоб чітко пояснити нашу огиду до дій Росії. Необхідно забезпечити негайне та повне здійснення економічного розмежування. Відповідно, ми закликаємо всіх представників нашої галузі та інших припинити будь-яку діяльність в Росії.*

Ми зобов’язуємося:

  • Припиніть інвестиції в російські компанії та нові інвестиції в межах Росії
  • Відмовитися від інвестицій з російських фондів
  • Припиніть співпрацю або угоди про надання послуг з російськими компаніями
  • Припиніть торгівлю товарами з російськими компаніями, за винятком продуктів харчування та ліків

Ці дії мають бути скасовані лише після відновлення миру та демократії в суверені Україні.

Нарешті, ми просимо наших колег у всіх галузях Сполучених Штатів Америки, включаючи програмне забезпечення, соціальні мережі, IT, сільське господарство, юридичні та фінансові послуги, медичні прилади, медичні інструменти та корисні копалини, Нарешті, ми просимо наших колег у всіх галузях Сполучених Штатів Америки, включаючи програмне забезпечення, соціальні мережі, IT, сільське господарство, юридичні та фінансові послуги, медичні прилади, медичні інструменти та корисні копалини, зробити ті ж самі кроки і відмовитися від допомоги олігархам, які сприяють цій війні.

Ми не можемо озиратися назад у майбутньому, гадаючи, чи могли б ми вжити більш жорстких заходів. Це виправдовує негайне максимально можливе економічне розмежування.

Ми вітаємо хоробрих росіян, які виступають проти власного уряду, і захоплюємося їх мужністю. Ми сподіваємося, що ще більше приєднається до їхніх протестів.**

Ми стоїмо разом із нашими колегами, друзями та родинами в Україні, які хоробро борються з армією загарбників. Ми підтримую вас, і ви не самотні.

Щоб бути доданим як підписувач, укажіть своє ім’я, посаду та приналежність за допомогою цієї форми Google. Ми вітаємо всіх, включаючи працівників усіх рівнів усіх галузей у всіх країнах, підписати цю обіцянку та закликаємо вас поділитися нею зі своїми колегами.

Автори:

Meg Alexander, Chief Corporate Affairs Officer, Ovid Therapeutics

Paul Hastings, President and CEO, Nkarta Therapeutics

Peter Kolchinsky, Ph.D., Managing Partner, RA Capital Management, LP

Jeremy Levin, D. Phil., MB BChir, Chairman and CEO, Ovid Therapeutics

Ted Love, M.D., President and CEO, Global Blood Therapeutics

John Maraganore, Ph.D., Founding CEO, Alnylam Pharmaceuticals

Примітка:

* Наш заклик до економічного розмежування поширюється на інші країни та їхні еліти, якщо вони приєднаються до Росії у її вторгнення в Україну.

**Приклади лідерів російської промисловості, які виступили проти Путіна та війни. Олег Дерипаска, Михайло Фрідман

Cпівпідписувачі:

Повний список співпідписантів дивіться в перекладі англійською мовою.

--

--