Top Stories published by Netlife in 2007

Trekk opp rullegardinmenyene — for godt!

Fra British Airways.

Når forskere for omkring 40 år siden lagde de første grensesnittene for databehandling, ble det utviklet et stort sett med forskjellige grensesnittelementer som skulle dekke de fleste bruksområder.


UI12: Korleis laga skjema som funkar?

På sesjon to, tirsdag, pepra Luke Wroblewski oss med gode retningslinjer for skjemadesign. Her er det du treng for å designa eit brukarvenleg skjema:

  1. Treng du alle felta? Gå gjennom kvart enkelt felt og kutt alle som du ikkje treng (og…

Hvordan bruke eye-tracking?

Metodene for eye-tracking har lenge vært godt utviklet i mer “hard-core” miljøer som jobber med Menneske Maskin Interaksjon. Teknologien har imidlertid satt begrensninger for kostnadseffektiv testing av webløsninger. Nå har man imidlertid plutselig enkelt, relativt brukervennlig…


Storebrand.no — følelsesløst og lite salgsutløsende?

Helge Tennøe skriver om nye storebrand.no i et blogginnlegg. Han etterlyser de handlingsuløsende driverne. Det er litt uklart om det er grafiske elementer, annen type informasjon eller hva som savnes. Han henviser til brødrende Eisenberg…

These were the top 10 stories published by Netlife in 2007. You can also dive into monthly archives for 2007 by using the calendar at the top of this page.